Destinies cesta za osudom volá

pridal spacejunker 1.7.2005 o 14:58 pod hry
HRY > NOVINKY >

Bez žiadnych veľkých ohlásení bol prostredníctvom oficiálnej stránky predstavený adventure projekt Destinies. Podľa autorov je to cesta naprieč priestorom a časom. Hráčova cesta v tejto adventúre začína na pokraji galaxie, na planéte Anhtranella, kam sa vydáva spolu s hlavnou postavou Marcom Taszickym. Marc je 37 ročný profesor fyziky a jeho pokojný život naruší smrť jeho kolegu a priateľa Petra Vinciho. Peter sa vrátil z nevysvetliteľnej cesty z nepreskúmaného sveta v delíriu a predtým než naposledy vydýchol, dal Marcovi vodítka, ktoré vedú nevedno kam.

Po následnom bádaní sa Marc ocitá pred zabudnutým experimentom a všetko smeruje na planétu Anthranella IX. Kde to Peter cestoval, čo tam našiel a prečo za to musel zaplatiť životom? Marc je odhodlaný nájsť pravdu za každú cenu.

Príbeh Destinies má byť plný prekvapení a zvratov až do svojho konca. Dokonca zodpovedá aj na otázky typu: Čo nás robí človekom? Máme nejaké limity? Môžeme cestovať až za hranice našich snov? Hráč bude môcť v hre preskúmať aj detailne vykreslené pozadie celého príbehu a jeho históriu. Destinies bude klasickou point'n'click adventúrou s predrenderovanými pozadiami a polygónovými postavičkami. Cesta za pravdou vás zavedie do viac ako 18 lokácií a jej koniec zočíte po 25 hodinách hrania. V príbehu sa objaví viac ako tucet NPC postáv a logické úlohy majú podliehať prísnej logike.

Čo je však na Destinies najzaujímavejšie je samotný tím autorov. Nájdete medzi nimi aj dvoch Čechov (grafici) a hlavne Jonathana Boakesa, autora mysterióznych adventúr Dark Fall a Dark Fall: Lights Out (recenzia), ktoré sa vyznačovali výbornou atmosférou a prepracovaným príbehom. Destinies, aj keď neohromí svojou grafikou, minimálne po príbehovej stránke prekvapí a Jonathan je toho zárukou.

Destinies zatiaľ nemá vydavateľa ani stanovený dátum vydania. Na oficiálnej stránke nájdete okrem obrázkov aj tri ukážky zo soundtracku.





Destinies cesta za osudom volá Destinies cesta za osudom volá Destinies cesta za osudom volá Destinies cesta za osudom volá Destinies cesta za osudom volá Destinies cesta za osudom volá Destinies cesta za osudom volá Destinies cesta za osudom volá Destinies cesta za osudom volá
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
PC

Vývoj: The Destinies Team
Štýl: adventúra
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20254)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk