Disneyho Investor Day 2020 priniesol hromadu noviniek

Dočkali sme sa noviniek z MCU, Star Wars univerza, Alien sveta a aj mnohých ďalších

pridal matus_ace 11.12.2020 o 10:16 pod hry
Disneyho Investor Day 2020 priniesol hromadu noviniek

HRY > NOVINKY >

Disney mal v noci obrovskú vlnu oznámení v rámci svojej filmovej a televíznej tvorby, kde oznámil novinky prakticky pre každú zo svojich značiek, ktoré zarábajú. Nechýbali tak MCU a Star Wars seriály, ale aj niektoré iné novinky. Tak si to pomaly rozoberme:

Prichádza množstvo Star Wars seriálov, ktoré si budete môcť pozrieť na Disney +. Už dlhšie vieme, že sa pripravuje seriál Star Wars: Obi-wan Kenobi, ale teraz sme sa dozvedeli napríklad aj to, že sa v ňom vráti Hayden Christensen ako Darth Vader. Nakrúcať sa začne v marci, režisérkou bude Deborah Chow a dej sa odohráva 10 rokov po Epizóde III. Taktiež sme už dlhšie vedeli, že Rogue One dostane prequel serál a ten sa bude volať Star Wars: Andor. Na Disney + príde v roku 2022, bude mať 12 epizód a niečo málo o ňom hovorí prvé video.

Úspešný The Mandalorian bude pokračovať a vráti sa v novej sérii na Vianoce 2021. Zároveň ale dostane hneď dva dosť očakávané spin-offi, keďže vo vzduchu viseli už nejakú dobu. Star Wars: Ahsoka bude live-action seriál venovaný bývalej Anakinovej padawanke, ktorú stvárni Rosario Dawson a pravdepodobne bude seriál nadväzovať na jej líniu v Mandalorianovi. Druhým spin-offom je Star Wars: Rangers of the New Republic, v ktorom by sa mala ukázať Cara Dune a ďalšie postavy z Mandaloriana. 

Ďalším očakávaným projektom je Star Wars: Lando, o ktorom sa hovorilo už od premiéry Solo filmu a bude to seriál o Landovi, o ktorý sa postará Justin Simien. Seriál je v skorých fázach predprodukcie a to je tak všetko, čo o ňom vieme. Nevieme ani to, ktorý Lando sa v ňom objaví, či Billy Dee Williams, Donald Glover, alebo obaja.

Star Wars: The Acolyte je názov ďalšieho nového seriálu, o ktorý sa postará Leslye Headland (Russian Doll). Bude sa zameriavať na ženské postavy počas High Republic éry, takže sa pozrieme na menej známu časť histórie Star Wars univerza. Viac ale nevieme.

Star Wars: Visions bude krátka anime séria zo Star Wars sveta, ktorá ponúkne 10 "vízií" rôznych známych anime tvorcov o tomto univerze. Nepoznáme ale konkrétne mená tvorcov, no Disney si určite môže dovoliť siahnuť po tých najznámejších anime režiséroch. Visions príde niekedy budúci rok.

Disneyho Investor Day 2020 priniesol hromadu noviniek

Patty Jenkins, režisérka Wonder Woman, pripravuje ďalší samostatný film nazvaný Star Wars: Rogue Squadron. Bude zameraný na novú generáciu hrdinských pilotov a príde na Vianoce 2023. No a to je jediné, čo o ňom vieme. Každopádne pri Rogue Squadron je z čoho čerpať, ak by sa Disney rozhodol siahnuť po inšpirácii v hrách.

Taktiež sme sa dočkali potvrdenia animovnaého seriálu Star Wars: A Droid Story, ktorý bude obshaovať novú postavu, no nebudú v ňom chýbať C-3PO a R2-D2.

No a nakoniec tu máme nový animovaný seriál Star Wars: The Bad Batch, ktorý bude o známej jednotke klonov v ére Impéria. Dostal nový trailer.

Z Lucasoviek sme tu mali ešte potvrdenie predprodukcie Indiana Jones 5, čo bude posledný film v sérii pre Harrisona Forda. Nechýba remake Willow a potvrdili aj adaptáciu fantasy knihy Children of Blood and Bone.

 

Veľa toho prišlo aj z MCU, kde Disney potvrdil ako komiksové filmy, tak aj ďalšie seriály a dokonca špeciály. na Disney + príde Secret Invasion seriál, v ktorom sa vrátia Samuel L. Jackson ako Nick Fury a Ben Mendelsohn ako Talos, pričom seriál vychádza zo známeho komiksového príbehu o invázii Skrullov na Zem. Tu budú spoločne vyšetrovať sektu Skrullov, ktorí sa infiltrovali na najvyššie pozície na Zemi.

Rovnako očakávaný je seriál Ironheart, ktorý visel po vzduchu od smrti Tonyho Starka. Bude o Riri Williams, ktorá vytvorila svoj vlastný oblek po vzore Iron Mana. V podobnej téme bude nasledovať aj Armor Wars, kde zas War Machine (Don Cheadle) bude bojovať proti tomu, aby sa technológia Tonyho Starka nedostala do zlých rúk.

Bokom nezostanú ani Strážcovia galaxie, Baby Groot bude séria animovaných špeciálov o tejto postave. No a sám James Gunn na Vianoce 2022 prinesie vianočný špeciál Guardians of the Galaxy Holiday Special, z ktorého tu máme logo a to je tak všetko, čo o ňom vieme.

Disneyho Investor Day 2020 priniesol hromadu noviniek

Kevin Feige tiež potvrdil to, čo sme už dlhšie vedeli, a že je v príprave nový Fantastic Four film. Bude ho režírovať Jon Watts, režisér Spider-Man: Homecoming. A keď už sme pri Spider-Manovi, nie je to oficiálne, no po Alfredovi Molinovi sa objavujú ďalšie zaujímavé správy o castingu, takže by sa v novom filme mal objaviť aj seriálový Daredevil, Kirsten Dunst alebo aj Emma Stone. Doctor Strange in the Multiverse of Madness bude prepojený s udalosťami tretieho Spider-Man filmu a preto je aj pochopiteľné, že bude Spider-Man lietať v multiverze. Xochitl Gomez stvárni Miss America Chavez. Ant-Man and the Wasp: Quantumania je oficiálny názov tretej časti Ant-Man série.

Thor: Love and Thunder už dávnejšie sľuboval zaujímavý casting a tak trochu sme aj čakali, že sa nám Christian Bale predstaví ako Gorr the God Butcher, čo teraz Disney potvrdil. Z castingových správ je zaujímavé, ale nie nečakané, že Disney nebude recastovať Chadwicka Bosemana ako Black Panthera v dvojke. Namiesto toho sa film bude sústrediť na inú postavu a tušíme, že to bude Shuri. Film by mal prísť 8. júla 2022.

No a v Captain Marvel 2 sa objavia ako Ms. Marvel, tak aj Monica Rambeau. Seriál Ms. Marvel sa nám teraz navyše konečne ukazuje:

Disney + dostane aj toľko teasovaný Moon Knight seriál, ktorého režisérom bude Mohamed Diab. Novinky sme dostali aj k She-Hulk seriálu, kde sa Disney snáď konečne pohne s Hulkom niekam ďalej. Tatiana Maslany stvárni hlavnú postavu a okrem nej sa v seriáli objavia aj Mark Ruffalo ako Hulk a vráti sa Tim Roth ako Abomination. Prišla aj štvorica trailerov:

The Falcon and The Winter Soldier - marec 2021

Loki - máj 2021

What If...? - leto 2021

WandaVision - 15. januára.

 

No a dočkali sme sa aj noviniek z portfólia Foxu a Pixaru, ktoré tiež patria pod Disneyho. Noah Hawley, tvorca vynikajúcich seriálov Fargo a Legion pripravuje Alien seriál pre FX, ktorý sa bude odohrávať na Zemi. Seriál ma kombinovať horor prvého filmu a akciu druhého filmu. Hawley na ňom bude spolupracovať aj so Scottom.

Animovaný film Lightyear bude prequelom Toy Story série porozpráva vám príbeh zrodenia Buzza Lightyeara. Vyjde v lete 2022 a postará sa oň Angus MacLane (Finding Dory). Buzza bude dabovať Chris Evans.

Tiana a Moana dostanú svoje seriálové spin-offy na Disney +. Oba budú ladené v komediálnom a hudobnom duchu, pričom prídu až v roku 2023.

Disneyho hraný Pinocchio s Tomom Hanksom vynechá kiná a pôjde rovno na Disney +. Uvidíme, aké filmy budú nasledovať.

Raya and the Last Dragon príde do Premier Access 5. marca, takže aj zákazníci Disney + si budú musieť priplatiť, aby film videli.

Disneyho ďalší animovaný film Encanto príde budúci rok a zavedie nás do Kolumbie, kde v čarovnom dome žije čarovná rodina. O réžiu sa postarajú Byron Howard a Jared Bush, hudbu pre film vytvorí Lin-Manuel Miranda. Okrem toho Disney pripravuje aj animovaný sci-fi seriál Iwájú pre Disney + na rok 2022.

No a seriál It's Always Sunny in Philadelphia dostane ďalšie štyri série, čím by sa mal stať najdlhšie vysielaným sitcomom.





Páči sa mi! (+7)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19960)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk