Sims 2 horší ako GTA a Hot Coffee?

pridal spacejunker 23.7.2005 o 14:21 pod hry
HRY > NOVINKY >

Výstupy anti-herných aktivistov a ostré kritizovanie videohier sa po úspešnom ťažení proti Rockstaru a megaúspešnej sérii GTA, stupňuje. Horúca Káva (odomykateľná minihra so sexuálnym obsahom) sa stala impulzom a v budúcnosti budeme svedkami ešte ďalších nezmyselných káuz, ako snaha Jacka Thomsona zakázať predaj The Sims 2! Dôvod? Najpredávanejšia hra na svete sa údajne po aplikácii cheatov mení na raj pre pedofilov! Thomson vraví: „The Sims 2, najnovší diel zo série Sims, obsahuje, podľa niektorých herných stránok, neskrývanú nahotu, vrátane bradaviek, pohlavných orgánov a ochlpenia ohanbia."

V The Sims 2 sú pri niektorých činnostiach simáci nahí, ale dolné partie (pohlavné orgány) sú cenzúrované blur efektom. Thomsona cenzúra nezaujíma, ale vraví, že značne rozšírený cheat dokáže tento blur efekt odstrániť. Útočí na EA za to, že vydali tento titul s vedomím, že nahota je súčasťou hry. Nejde však ani o dospelých simákov, ale aj o simákov-deti. Sims 2 sa tak podľa Thomsona stáva nástrojom pedofilov, ktorí si tak môžu nacvičiť zneužívanie.

Reakcia EA na seba nenechala dlho čakať a Jeff Brown vraví, že je to celé nezmysel. V hre nie je žiaden obsah, ktorý by bol nevhodný pre hráčov od 13 rokov (s týmto ratingom sa The Sims 2 predáva). Hráči nikdy neuvidia nahého sima. Podľa tvrdenia EA, ak by niekto odstránil blur efekt z hry, uvidel by, že simovia nemajú pohlavné orgány. Modely postáv sú ako Ken a Barbie.

Thomson týmto slovám však neverí. "Sex a nahota sú v hre, o to tu ide." Podľa neho modely postáv ala Ken a Barbie nemajú v hre čo robiť. Podľa najnovšieho vyhlásenia Thomsona, EA kooperuje s mod komunitou, aby sa zo Sims 2 stala ponuku porna. Ak by Thomson so svojím nezmyslom uspel, musel by vydavateľ EA stiahnuť všetky kópie hry z predaja. Pán Thomson, čo takto skúsiť útočiť na menších vydavateľov? Deep Silver obviniť za Singles, Eidos za Tomb Raider. Ak o nich nemáte záujem, je tu ešte Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude od VU Games!





Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, ati, sims






na
PS2

Vývoj: EA / EA
Štýl: Managementová
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20343)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk