The Sims 2 na konzoly

pridal saver 19.4.2005 o 11:13 pod hry
HRY > NOVINKY >

Okrem handheldov sa pripravuje aj konzolová verzia Simsov 2 pre platformy PS2, Xbox a GC. Podobne ako pri handheldoch, aj tu budete mať možnosť ovládať vašu postavu priamo z pohľadu z tretej osoby, pribudne nový systém varenia jedla, splitscreen pre dvoch hráčov, nové postavy, rozšírené príbehy a nový sociálny systém, kde nebudú chýbať rozhovory, ktorými budete musieť zapôsobiť na ľudí a získať si ich priateľstvo. V hre stretnete rovnaké postavy ako v povodných Simsoch 2, ale zistíte o nich viac. Napríklad ich príbehy budú oproti PC verzii pokračovať a dozviete sa napríklad, čo sa stalo s niekým, koho v PC verzii unieslo UFO atď.  Celkovo bude v konzolovej hre 60 postáv, z ktorých bude 25 známych z PC verzie a 35 úplne nových. Na PS2 budú samozrejme objekty a postavy vytvorené z nižšieho počtu polygónov (postavy znížia z 5000 polygónov na 1500). 

Sociálny systém bude tentoraz prepracovanejší, okrem rozhovorov budete musieť na postavy zapôsobiť aj zovňajškom, aby ste sa k ním vôbec dostali bližšie. Všetky postavy budú mať oproti vám určitý vzťah, budú priatelia, nepriatelia, neutrálne postavy alebo milenci. Keďže sa do hry vrátilo aj manželstvo, vyšší stupeň bude manžel - manželka. Rozhovory budú na štýl Final Fantasy, teda budete skúšať na druhú postavu rôzne zbrane a sledovať jej narastajúci alebo klesajúci záujem.

Čo sa týka novej možnosti varenia, budete mať k dispozícií 47 surovín a aj rôzne recepty, ktoré bude dobré používať, aby vašu postavu z daného jedla nehodilo o zem a neochoreli ste. Na druhú stranu dobre spravené jedlo vám nielen zaženie hlad, ale zvýši aj energiu. Niektoré suroviny si budete môcť kúpiť rovno z chladničky, iné budete musieť dopestovať, alebo vykŕmiť. Napríklad ryby alebo morské živočíchy budete živiť v akváriu a ak budete mať na ne chuť, len ich vyberiete a naservírujete :). Budete môcť suroviny piecť, hodiť do mikrovlnky, do mixéra atď. Získate z toho rozmanité jedná s rôznymi účinkami. Dokonca budete môcť spraviť aj afrodiziakum.

Každá konzolová verzia bude mať svoje výhody, napríklad PS2 bude podporovať EyeToy a HDD, kde bude aj možnosť grabovania obrázkov a umiestňovania si fotiek do zavesených obrazov na stenách. Xbox bude podporovať HDTV a bude mať výrazne detailnejšiu grafiku a GameCube dostane špeciálny bonusový obsah.

Mimochodom prvých Simsov sa aj s expanziami predalo na celom svete cez 45 miliónov kusov, druhé pokračovanie sa za rok svojej existencie vyšplhalo na slušných 4.5 milióna.





The Sims 2 na konzoly
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, sims






na
PS2

Vývoj: EA / EA
Štýl: Managementová
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (0)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20367)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk