Hľadáte zaujímavé smart darčeky na Vianoce?

Ak hľadáte niečo zaujímavé do domácnosti, alebo niečo zaujímavé elektronické, ponúkame vám tipy na niekoľko zaujímavých darčekov pod stromček.

pridal saver 16.12.2020 o 20:31 pod hardware
Hľadáte zaujímavé smart darčeky na Vianoce?

HARDWARE > NOVINKY >

Ak hľadáte niečo zaujímavé do domácnosti, alebo niečo zaujímavé elektronické, ponúkame vám tipy na niekoľko zaujímavých darčekov pod stromček z oblastí smart, lifestylových alebo elektronických zariadení. Tie sú teraz in a viete kúpiť dron, 3D tlačiareň, robotický vysávač alebo netradičnú TV.

 

 

LED podsvietenia

Nanoleaf Shapes Hexagons Starter Kit 9 Panels za 211€

Hľadáte zaujímavé smart darčeky na Vianoce?

Ak chcete do izby pridať zaujímavé podsvietenia, populárne sú Nanoleaf panely, či už trojuholníky, alebo šesťuholníky. Dajú sa z nich robiť zaujímavé tvary a ľubovoľne definovať farby. Následne sa dajú ovládať cez mobil.

Ak by ste chceli niečo menej výrazné, viete kúpiť LED pásiky napríklad od Philpsu. Ale Philips má aj dobré smart sady štandardných žiaroviek ovládateľné cez mobil alebo tlačidlami

 

 

 

Inteligentné systémy / zásuvky 

Hľadáte zaujímavé smart darčeky na Vianoce?

Smart zásuvky sú už zabehnutým trendom, ktoré vám umožnia ovládať alebo aj merať spotrebu spotrebičov na diaľku cez mobil. Viete ich mobilom zapnúť alebo vypnúť, vidíte aktuálnu spotrebu a pri prepracovanejších systémoch aj graf spotreby.  Veľmi dobrou ponukou sú aj Fibaro zásuvky, ktoré sú LED podsvietené a svetlo menia podľa záťaže, tie sú však drahšie a potrebujú aj centrálnu jednotku, ale majú aj doplnky ako senzory, vypínače. Je tam kompletná ponuka zariadení.

Zaujímavú ponuku má v tomto Philips, ktorý je lacnejší a funguje aj bez centrálnej jednotky cez Bluetooth. Nemeria však spotrebu.

 

 

Robotický vysávač

Hľadáte zaujímavé smart darčeky na Vianoce?

Ak chcete niečím potešiť manželku alebo priateľku, robotický vysávač je dobrá vec. Minimálne nebudete musieť vysávať tak často. Xiaomi tam má slušnú lacnú verziu aj s mopom. 

Ak chcete niečo kvalitnejšie, Roomba má slušnú verziu za 299 eur alebo hi-endovú verziu za 489 eur. Ale ak už vysávač máte, pozrite sa napríklad na robotických čističov okien.

 

 

 

Dron

Hľadáte zaujímavé smart darčeky na Vianoce?

Drony možno nie sú už tak in a sú rôzne obmedzované povoleniami, ale napriek tomu vychádzajú stále zaujímavejšie kúsky a DJI teraz spravil veľmi pôsobivú Mavic Mini 2 verziu. Komunikuje na 10km a batéria mu vydrží 31 minút.

Ak by ste chceli niečo lacnejšie, Ryze Tello je len za 100 eur, je to základný dron s kamerou. 

 

 

3D tlačiareň

Creality Ender 3 v2 za 286 €

Hľadáte zaujímavé smart darčeky na Vianoce?

Hľadáte niečo kreatívne? 3D tlačiarne sú teraz už za dobré ceny a Ender séria má peknú ponuku. Za cenu pod 300 už máte slušnú tlačiareň s dobrými možnosťami a s tlačou množstva materiálov. Tie si samozrejme musíte dokupovať, ale nie sú veľmi drahé.

Ak by ste chceli niečo lacnejšie, tak starší Ender 3, je len za 188 eur alebo, ak naopak niečo drahšie, tak kvalitná tlačiareň Original Prusa i3 MK3S+ Stavebnice je v slovenských e-shopoch: € (na Alze je za 769 €)

 

 

Smart Hodinky

 

Hľadáte zaujímavé smart darčeky na Vianoce?

K mobilu sa stávajú štandardným doplnkom aj smart hodinky a Galaxy Active II ponúkajú pekné spojenie ceny a funkcií. Ale Active 1 klesli už za 131 eur, čo tiež nie je zlá ponuka. Len pri hodinkách vyberte, či chcete 40, alebo 44mm veľkosť, podľa veľkosti ruky. 

Ak máte iPhone, tak sa pozrite po nových Apple Watch za 429 eur v 40mm verzii alebo v 44mm za 459 eur.

 

 

Televízor

Hľadáte zaujímavé smart darčeky na Vianoce?

Ak chcete netradičný TV, Samsung tam má peknú ponuku, či už dizajnových TV v štýle obrazu Samsung Frame, alebo ako maliarske plátno Samsung Serif, a pridali aj otočný TV Sero. Ten je doslova lifestylový. Štandardne je totiž otočený na výšku, pri pozeraní TV obrazovka otočí na šírku. Ponúka aj prepojenia s mobilom a sharovanie obrazovky, kde sa vertikálny režim veľmi hodí. Z aplikačného hľadiska to nie je tak dotiahnuté, ako by mohlo byť, ale ak chcete štýlový TV, je to dobrá voľba.

 

 

 

Soundbar

- Samsung HW-Q60T za cenu: € (na Alze je za 349 €)

Hľadáte zaujímavé smart darčeky na Vianoce?

Zaujímavým doplnkom do domácnosti môže byť Soundbar, ktorý môže na jednej strane parádne vylepšiť zvuk z TV, na druhej strane majú napríklad aj pripojenie cez Bluetooth z mobilov a môžete si prehrávať hudbu aj bez TV. Sú tam rôzne cenové verzie, ale okolo 300 eur máte slušnú kvalitu zvuku a aj možnosti. Samsung má peknú ponuku soundbarov, ale rovnako aj LG

Ak chcete niečo špeciálne, Bang & Olufsen ma BeoSound Stage soundbar za 1499 eur.  

 

 

Wifi router

Hľadáte zaujímavé smart darčeky na Vianoce?

Dôležitá časť každej domácnosti je už aj wifi router a je to zároveň zariadenie, ktoré veľa ľudí podceňuje. Hlavne, ak máte rýchly internet a veľa zariadení doma, určite nesiahnite po lacnom 20 eurovom routeri. Sledujte maximálne rýchlosti routerov a aj kompatibilitu s wifi sieťami. Ideálne rovno brať podporu Wifi6 a 5GHz. TP-Link Archer AX50 je teraz v dobrej cene. Rovnako Xiaomi má dobrú ponuku.

Alebo ak máte v niektorých častiach domu slabší signál, pozrite sa na wifi systémy, ktoré môžete rozložiť po dome. Napríklad TP-Link Deco. Pre hráčov niečo poriadne a to napríklad Asus RT A92u

 

 

 

Meteostanica

Hľadáte zaujímavé smart darčeky na Vianoce?

Ak chcete viac ako predpoveď počasia online, môžete zobrať meteostanicu aj s externou jednotkou, displejom a mobilnou aplikáciou. Garni je síce drahšia, ale ponúka všetko. Ak chcete niečo lacnejšie, môžete zobrať len Netamo senzory za 189 eur, alebo len základný Sencor s displejom za 56 eur.

 

 

VR headset

Hľadáte zaujímavé smart darčeky na Vianoce?

Oculus Quest 2 je momentálne ten najzaujímavejší VR headset, ktorý ponúka ako možnosť používania VR samostatne vďaka mobilnému hardvéru v headsete, tak pripojením káblom k PC viete hrať aj kvalitnejšie PC hry. Ponúka kvalitný displej, slušný výkon a dobrú cenu.

 

 

Videohra

Hľadáte zaujímavé smart darčeky na Vianoce?

Ak chcete niečo malé a zábavné, retro videohra od Nintenda s Mariom môže potešiť a zároveň zabaviť či už starších, alebo deti. Ak by ste chceli väčšie zariadenie na prenosné hranie, tak určite Nintendo Switch, respektíve Switch Lite za 225 eur.

Prípadne, ak by ste chceli väčšie hernú konzolu, tak rovno Microsoft Xbox Series S od € (na Alze za 299 eur). Detailný prehľad aktuálnej konzolovej ponuky vám prinášame TU.

 

 

Roboti

Hľadáte zaujímavé smart darčeky na Vianoce?

Robotické programovateľné hračky sú veľmi dobrá zábava hlavne pre deti, dá sa tam cvičiť logika a aj programovanie, pri Legu aj skladanie. Lego tu má novú verziu svojho Mindstorm robota, teraz prepojeného aj s mobilom. 

Prípadne sa pozrite napríklad po mBot Ranger, programovateľnom autíčku, ktoré tiež viete preskladať. Stojí 168 eur. Keď sme pri týchto skladacích veciach, okrem robotických môžete otcovi, ktorý veľmi chce Lamborghini, kúpiť Lego Technic verziu.

 

Ak chcete niekoho obdarovať hrou, veľký prehľad kvalitných titulov aj s cenami sme už pripravili TU. Taktiež sme vám už priniesli aj veľký prehľad tipov na darčeky, v ktorom nájdete mobily, notebooky, hardvér a mnoho ďalšieho.





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19570)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk