Týždenník - Vianoce, Cyberpunk a KFC konzola

Tento týždeň bol pokojný vianočný, kde si hráči vychutnávali svoje hry a špeciálne Cyberpunk 2077, zatiaľ čo vývojári pripravovali patche.

pridal saver 27.12.2020 o 22:04 pod hry
Týždenník - Vianoce, Cyberpunk a KFC konzola

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň bol pokojný vianočný, kde si hráči vychutnávali svoje hry a špeciálne Cyberpunk 2077, zatiaľ čo vývojári pripravovali patche. Nakoniec Cyberpunk 2077 predal už cez 13 miliónov kusov, toho si všimli aj právnici, ktorým problémy s konzolovou verziou vnukli nápad na žaloby. Rovno na Vianoce žalobu podali hneď dve americké právnické firmy.

Medzitým ostatné herné firmy prinášali vianočné pozdravy a obchody začali spúšťať povianočné výpredaje a Epic pre zmenu rozdáva hry (aktuálne Night in the woods). KFC tiež malo cez sviatky konečne chvíľu času a ohlásilo svoju konzolu. Volá sa KFConsole a je to viac menej PC spracované do malého formátu fritézy aj s výsuvnou zásuvkou, do ktorej si môžete dať kuracie kúsky a nechať ich zohrievať teplom i9 procesora a pridanej grafiky. Celé to vyvíja Cooler Master, aj keď zatiaľ nevieme cenu ani dátum vydania. 

Začali sa objavovať aj rebríčky roka 2020 a teraz napríklad Steam vyhodnotil rok 2020 a najúspešnejšie tituly v rôznych oblastiach. Videli sme herný rok 2020 v grafoch a my sme sa pozreli na najsledovanejšie youtube videá roka.

Z iných tém pokračovanie Forestu ukázalo svoju hrateľnosť na videu. Flight Simulator dostal sľúbenú VR podporu a aj niečo naviac. Hra totiž dostala aj zapracovanie snehu podľa predpovede počasia. Slightly Mad studios spomenulo Project Cars 4, ktoré má byť najdokonalejšou simuláciou sveta. 

Z filmových a TV noviniek sme tu mali preplánovanie Cobra Kai seriálu, ktorého tretia sezóna bude na Netflixe dostupná už 1. januára. Spomenul aj animovaný Witcher film, z ktorého ukázal len logo. Sony spomenulo, že pracuje na 3 filmoch a siedmych seriáloch podľa Playstation hier. Zo zaujímavostí dBrand ohlásili vlastné čierne kryty na PS5 konzoly, ktoré už majú vo výrobe a začiatkom roka ich začnú predávať. Sony veľmi neriešia a odkazujú mu, že majú dobrých právnikov. 

  

Z recenzií sme ohodnotili Demon's Souls na PS5, ale aj nové DLC pre Gears 5. Pozreli sme sa na Mars HorizonKatamari Damacy Reroll. Pozreli sme sa aj na remaster Sama a Maxa a ponúkli sme aj dojmy z Observer System Redux, vylepšenej kyberpunkovej hororovky. Z hardvéru sme otestovali Gigabyte RTX 3080 Eagle OC kartu

Začali sme už aj so súhrnmi roku 2020 a zhrnuli sme zatiaľ rozhovory, ktoré sme priniesli, ako aj podcasty, ktoré sme nahrali.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20937)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk