LED projektor BenQ X1300i určený hráčom mieri na trh

Model X1300i kombinuje veľmi nízky input lag, kvalitné audio založené na zvukovom systéme treVolo a dedikovaný herný režim vylepšujúci detaily v každej hre.

pridal PR 10.2.2021 o 15:09 pod hry
LED projektor BenQ X1300i určený hráčom mieri na trh

HRY > NOVINKY >

Spoločnosť BenQ, popredný výrobca DLP projektorov, uvádza na trh model X1300i. Herný projektor s optimalizovaným nastavením pre rýchle spustenie akejkoľvek hry ponúka v odvetví často nevídaný nízky input lag a kvalitné farebné podanie vďaka technológii CinematicColor. Zároveň ide o prvý projektor na svete s operačným systémom Android TV certifikovaný spoločnosťou Google.

„Spoločnosť BenQ sa snažila o veľmi nízky input lag a výsledkom je projektor X1300i, ktorý pohltí hráčov a prenesie ich do ich sveta,“ hovorí Steve Chu, prezident BenQ Europe, a dodáva: „Na mieru prednastavené herné režimy im umožňujú spustiť hru s ideálne optimalizovaným audiovizuálnym nastavením v priebehu niekoľkých sekúnd, ruku v ruke s plynulosťou obrazu vďaka odozve iba 8 ms a obnovovacej frekvencii 120 Hz.“

LED projektor BenQ X1300i určený hráčom mieri na trh


BenQ X1300i vyrobený v dominantnej bielej farbe s čiernym oranžovo lemovaným čelom, tvarom takmer vo forme pravidelnej kocky s rozmermi 27 x 20 x 26 cm a 6,4 kg reprodukuje obraz s FullHD rozlíšením 1920 x 1080 pixelov a vysokým kontrastom 500 000 : 1. Výkon 4LED zdrojov so štvrtým LED zdrojom pridaným do ekosystému je prezentovaný vysokou svietivosťou 3000 ANSI lumenov a predovšetkým kvalitným farebným podaním pokrývajúcim z 98 % rozsah Rec.709 vďaka integrovanej technológii BenQ CinematicColor. Projektor podporuje HDR10/HLG a zavádza technológiu Auto Color Calibration, ktorá automaticky vyvažuje WRGBYCM tóny farieb a prispieva tak k dlhodobo konzistentným farbám. Životnosť v normálnom režime použitia dosahuje 20 000 hodín.

Flexibilitu umiestnenia projektoru zaisťuje 1,2 -násobný zoom, korekcia lichobežníkového skreslenia 2D keystone a rozšírená AV konektivita na čele s dvomi HDMI (vrátane podpory ARC = Audio Return Channel pri jednom z nich) a optickým SPDIF konektorom.

LED projektor BenQ X1300i určený hráčom mieri na trh


Po zvukovej stránke je projektor vybavený dvomi 5W stereo reproduktormi navrhnutými na základe elektrostatického systému treVolo a ďalej vylepšenými technológiami Bongiovi DPS (Digital Power Station). Zhmotnený zvukový signál tak ponúka čisté akustické detaily s hĺbkou a jasne zreteľnými, presne definovanými priestorovými efektmi. Vhodne tak dokreslí atmosféru v RPG hernom žánri, športových hrách, ale aj prestrelkách z pohľadu prvej osoby, kde hráč musí vždy včas lokalizovať pohyb a streľbu nepriateľa.

Spoločnosťou Google certifikovaný projektor s Android TV umožňuje používateľom takmer neobmedzenú zábavu, hranie hier, prehrávanie filmov a iné. Obsah je pritom možné získať ako prostredníctvom obchodu Google Play, tak aj  Amazon Prime. K dispozícii je aj prenos obsahu z iných zariadení.

BenQ X1300i bude k dispozícii v priebehu februára 2021 za odporúčanú koncovú cenu 34 489 Kč s DPH v Českej republike a za 1330 eur s DPH na Slovensku.

Viac informácií nájdete na stránkach www.BenQ.cz





LED projektor BenQ X1300i určený hráčom mieri na trh  LED projektor BenQ X1300i určený hráčom mieri na trh  LED projektor BenQ X1300i určený hráčom mieri na trh
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18423)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk