Týždenník - aprílová zábava a CD Projekt

Uplynulý týždeň nás zabával prvý apríl, ale prispel aj CD Projekt alebo Nvidia.

pridal saver 4.4.2021 o 22:13 pod hry
Týždenník - aprílová zábava a CD Projekt

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň nás zabával prvý apríl, ale prispel aj CD Projekt. Ten vydal sľubovaný patch 1.2 pre Cybepunk 2077, ktorý riešil 500 rôznych chýb, aj keď stále ich ešte veľa ostáva.

Ešte zaujímavejšie, bola ich prezentácia, v ktorej naznačili nové smerovanie firmy. Samozrejme sa budú v budúcnosti viac orientovať na ukážky hier na všetkých platformách, budú ukazovať hlavne finálny vizuál, ako aj vydávať dotiahnuté hry. K tomu však ohlásili odkúpenie kanadského štúdia, vďaka ktorému sa od budúceho roka stanú štúdiom vyvíjajúcim dva AAA tituly naraz. Zrejme to budú nový Cyberpunk a Witcher 4. 

K tomu potvrdili, že samostatný multiplayerový Cyberpunk nevyjde, ale online doplnky prídu k obom ich značkám, teda chcú prejsť na stratégiu, akú má Rockstar s GTA Online a RDR Online.

Keď sme pri Zaklínačovi, natáčanie druhej série seriálu sa práve skončilo a vyzerá, že prinesie aj Divoký hon z trojky. Druhú sériu podľa Netflixu uvidíme už tento rok. 

Čo sa týka prvého apríla, tento rok bol znovu slabší, ale ukázali sa aj pekné zábavné vtipy. Veľmi dobré bolo video s RTX4090 a RTX4090ti kartami. A ako vždy sa pohral aj Razer, ktorý priniesol RGB podporu  v špeciálnej farbe na vlasy.

Zo zaujímavých noviniek v Číne zatkli policajti majiteľov firmy predávajúcej cheaty do hier ako Call of Duty Mobile alebo Overwatch. Firma dobre zarábala. Biznis model bol totiž založený na predplatnom, ktoré sa platilo aj na deň, nielen na mesiac ako pri bežných službách. Pridala sa aj nová neoficiálna správa o Battlefielde 6, ktorý bude v blízkej budúcnosti s dronmi a robotmi. Ohlásenie zrejme príde čoskoro. A nakoniec Sony oficiálne ohlásilo zatvorenie PS3, PSP a PS Vita obchodov.

  

Tento týždeň vydal Intel svoju 11. generáciu procesorov, ktoré sú posledné na 14nm architektúre. Sú znovu rýchlejšie, aj keď znovu majú aj vyššiu spotrebu a vyššiu cenu. Teraz pri dobrých cenách 9. a 10. generácie netreba nevyhnutne ísť do 11. Jedine, ak by ste chceli PCIE 4.0.

Z mobilov mal veľkú predstavovačku Xiaomi, ktorý predstavil celú sériu MI 11 mobilov, a aj otvárací Mi Mix Fold. Samsung predstavil vonkajšiu Terrace TV,  ktorú si môžete dať na záhradu. V grafikách Nvidia spustila Resizable Bar na ďalších grafikách a pozreli sme sa na to, čo dokážu grafické čipy v notebookoch. Zhrnuli sme si aj 20 rokov snačky Steelseries a 5 rokov Oculus headsetov.

V oblasti konzol mal práve výročie Phil Spencer, ktorý je za kormidlom Xboxu už sedem rokov. K tomu Xbox značka vyhrala v hlasovaní o najlepší marketing na Twitteri, keďže Xbox chladnička tomu veľmi pomohla, reálne ju idú v miniverzii vyrábať. Xbox sa spojil aj s Bang and Olufsen značkou, s ktorou prinesú 500 eurový headset.

Microsoft tento týždeň rozšíril svoj Game Pass aj o oldgen tituly, kde už budú aj Xbox360 a Xbox hry. Pribudnú tam aj FIFA 21 a NHL 21 a z oblasti športov rovno pri vydaní dostanú do Game Passu aj MLB The Show 21 od Sony. Teraz tam rovno pri vydaní prišiel Outriders.

Z recenzií sme ohodnotili pekelne eroticky ladený Lust from Beyond, vyskúšali obnovenie sveta v Endzone: A World Apart, ako aj Blind Drive alebo Anodyne 2 Return to Dust, skúsili sme aj netradičný titul Dogworld. V interview sme sa porozprávali so zakladateľmi firmy Capturing Reality, ktorú nedávno odkúpil Epic. Nakoniec sme si zhrnuli desktopy, ktoré sa dnes ešte dajú kúpiť.

Budúci týždeň sa konečne pozrieme na parádnu kooperačnú vec It Takes Two, na mobilného Crasha a prinesieme aj pohľad na jednu novú hernú myšku.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19620)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk