Rogue Galaxy prichádza

pridal wolfnight 12.9.2005 o 8:47 pod hry
HRY > NOVINKY >

Sony Computer Entertainment oznámila súpis hier, ktoré sa objavia ešte tento mesiac na výstave Tokyo Game Show, vrátane jednej RPGčky: Rogue Galaxy, vyvíjanej firmou Level 5. Tento titul spája jedinečnú zmes anime štýlu, cel-shading u postavičiek a vysoko štylizovanú a realistickú 3D grafiku na pozadiach. Hlavná postava, Jester Rogue, 17 ročný chlapec, sa narodil a bol vychovávaný na púštnej planéte menom Rosa. Vždy chcel putovať po galaxii, a jeho sen sa splnil v deň, keď ho slávny vesmírny pirát Dorgengore prijal do svojej skupiny. Dôležitú časť príbehu má zohrávať i jeho záhadné tetovanie na líci. Boje budú prebiehať v reálnom čase, kde hráč preberie ovládanie hlavnej postavy, pričom dve ďalšie v partii bude ovládať počítač. Potom môžete zadávať príkazy skupine, ktoré bude treba využiť hlavne pri bojoch s bossmi. Bojová stratégia má podporovať vkladanie matérií do zbraní, podobne ako to bolo u Final FantasyVII. Počas cestovania po rôznych planétach budete zbierať objekty, vďaka ktorým získate nové schopnosti po vložení do špeciálnej tabule (cítiť tu veľký vplyv zo série Final Fantasy). Rogue Galaxy je veľkou výzvou pre Level 5, pretože sa ju rozhodli spraviť bez loading screenov, a budú sa snažiť úplne zminimalizovať dĺžku loadingov pri prechode medzi planétami.

Tu nájdete skoro 8 minútový trailer, ktorý síce ukazuje prevažne renderované prestrihové scény, ale aj ukážky z hrania v plnej kráse. Hra vyjde koncom roka v Japonsku, jej vydanie v US a EU nebolo ešte ohlásené.





Rogue Galaxy prichádza Rogue Galaxy prichádza Rogue Galaxy prichádza Rogue Galaxy prichádza Rogue Galaxy prichádza Rogue Galaxy prichádza Rogue Galaxy prichádza Rogue Galaxy prichádza Rogue Galaxy prichádza
Rogue Galaxy prichádza
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony






na
PS2

Vývoj: SCE / Level 5
Štýl: RPG
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19750)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk