Age of Empires 3 - podrobnosti o Ruskej strane

pridal uni 23.9.2005 o 12:48 pod hry
HRY > NOVINKY >

Prítomnosť Ruskej strany v Age of Empires 3 možno niekoho prekvapí, pretože o jej prítomnosti v čase kolonizácie nového kontinentu sa príliš nehovorí. Pravdou však je, že Rusi prichádzali zo západného pobrežia na územie Aliašky a do oblasti Kalifornie a hojne obchodovali so španielskymi kolóniami na juhu Nového sveta. Preto nemôžu chýbať ani v treťom pokračovaní veku impérií.

Rusi v hre patria k chudobnejším, ale odhodlaným dobyvateľom. Jednotky majú o 20 % nižší efekt ako vojaci z iných národov, ale náklady na výrobu sú o 25 % nižšie a produkujú sa v skupinkách - takzvaných blokoch. Výrobný blok osadníkov a štandardnej armády predstavuje tri jednotky, mušketieri sa vyskytujú v päťčlennej skupine. Nie všetky vojenské zložky sú však slabé. Rusi majú silnú kavalériu a artilériu. Jednotky sa produkujú v takzvanom "Blockouse“, ktorý má súčasne obrannú funkciu a obsahuje vylepšenia. V boji sa vhodne uplatnia dve kráľovské jednotky – Pavlovovi granátnici, preslávení z napoleónskych čias a lukostrelci na koňoch, ktorí prišli z východoeurópskych stepí a sú známi ako Tartarskí lojalisti.

Osobité miesto majú unikátne jednotky. Stretleti tvorili prvú oficiálnu ruskú armádu. Búrili sa proti  cárovi, kým ich Peter Veľký definitívne nerozpustil. V hre používajú muškety a pri boji zblízka tasia sekery. Sú najslabšou, ale veľmi lacnou jednotkou a nepriateľská jazda pre nich predstavuje istú záhubu. Sú však k dispozícii veľmi skoro, takže sa dosť dlho nemusia obávať kavalérie. Kozáci sú  odvážni vojaci na koňoch. Sú menej efektívni a lacnejší ako husári, ale súčasne sú najrýchlejšou jednotkou v hre. Oprichnikovia boli zamestnávaní Ivanom Hrozným ako členovia polície. Preslávili sa svojou brutalitou a obvykle jazdili v čiernych uniformách na čiernych koňoch. V AOE 3 sa objavujú v tretej ére a sú efektívni pri eliminácii osadníkov a plienení budov. V otvorenom boji však nedominujú.

Ruské domovské mesto Home City sa špecializuje na vojenské jednotky a nemôže posielať osadníkov. Tento národ má menej budov a námorných plavidiel ako ostatné civilizácie a v boji víťazí predovšetkým početnou prevahou.

Update: Práve bolo hra ohásená za dokončenú.





Age of Empires 3 - podrobnosti o Ruskej strane
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Microsoft / Ensemble studios
Štýl: stratégia / realtime
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk