Americké letectvo používa na tréning DCS - Digital Combat Simulator

Piloti amerického letectva A-10 Warthog teraz na tréning používajú počítačové hry Digital Combat Simulator World.

pridal Andrei 17.6.2021 o 14:47 pod hry
Americké letectvo používa na tréning DCS - Digital Combat Simulator

HRY > NOVINKY >

355. výcviková letka na leteckej základni Davis-Monthan v Arizone využíva DCS spolu s komerčne dostupnými náhlavnými súpravami pre virtuálnu realitu a inými hernými perifériami, aby poskytla nízkonákladový spôsob rozšírenia tradičnejších výcvikových režimov na zemi a vo vzduchu.

355. laboratórium výcvikovej letky A-10 Simulator Laboratory využíva základňu herného sveta letových simulátorov vrátane DCS, ako aj náhlavných súprav Oculus Quest VR, joystickov a škrtiacich klapiek Thrustmaster HOTAS Warthog a kyvných pedálov kormidla Thrustmaster TPR.

Počítačové pracovné stanice v laboratóriu od spoločnosti Volair Sim sú špeciálne navrhnuté na použitie spolu s hrami leteckých simulátorov a s nimi spojenými perifériami.

355. tréningová skvadróna A-10 simulačné laboratórium

355. výcviková letka použila inovačné prostriedky na vybudovanie funkčnej učebne simulátora virtuálnej reality na uskutočňovanie výcviku študentských pilotov A-10 Thunderbolt II po získaní kvalifikácie.

„Používame simuláciu virtuálnej reality, aby sme študentom poskytli pohlcujúci tréningový zážitok," uviedla 355ta inštruktorka TRS veliteľa amerických vzdušných síl Drew Glowa. „Výcvik zahŕňa všetky aspekty prevádzky A-10 a okrem iného zahŕňa pozemné operácie, štarty zo stojiska, pristátia, formačné lietanie, použitie zbraní, reakcie na hrozby, tankovanie vzduch-vzduch a ďalšie kritické schopnosti. Využívame samostatné systémy okuliarov VR, ktoré umožňujú študentom sledovať 360-stupňové kamerové záznamy z lietajúcich skutočných misií z pohľadu inštruktora. To im dáva zážitok z lietania na stoličke v reálnom čase, aby si mohli zažiť na vlastnej koži, ako sa úlohy prežívajú priamo čo najvernejšie. “

Tento nový prírastok do výcvikového arzenálu bol schválený na úrovni vzdušného bojového velenia a bol formálne zaradený do učebných osnov a vyučuje sa ako súčasť tried. Realistickejším výcvikom pre letcov vzdušné sily zaisťujú, že bez ohľadu na situáciu, keď bude potrebná letecká sila, sme pripravení.

„355. TRS je kľúčovým vodcom a priekopníkom v tomto priestore a vedie bojové letectvo," uviedol podplukovník amerického letectva Tim Manning, 355. veliteľ TRS. " Náš program VR má dve odlišné línie úsilia. Prvým je laboratórium, kde môžu študenti lietať na A-10 a precvičovať úlohy a druhým je natáčanie skutočných letov v 360-stupňovom videu zobrazených na náhlavných súpravách VR. Keďže neexistujú dvojmiestne verzie A-10, tak sme vytvorili pre študentov vôbec prvú schopnosť zistiť, aké je lietanie na A-10 predtým, ako sa dostanú do kokpitu. “

Poskytnutie tohto nového nástroja umožňuje študentom trénovať v inom prostredí, kde môžu robiť chyby a učiť sa skôr, ako sa dostanú do kokpitu v skutočnej situácii s väčšími dôsledkami.

„Toto ich pripravuje na letecké podujatia lepšie ako akékoľvek iné výcvikové nástroje, ktoré máme pri vyššej dostupnosti," uviedla Glowa. „Teraz môžeme preskúmať konkrétne úlohy v prostredí reálneho sveta doplnením našich štyroch tradičných pozícií simulátora a poskytnutím študentom ďalších 22 kokpitov, ktoré si môžu precvičiť samostatne alebo s inštruktorom. Môžeme urýchliť pozemný výcvik a pripraviť študentov na lety tempom, aké sme nikdy nevideli. Transformujeme spôsob, akým trénujeme pilotov a budeme schopní skutočne zvýšiť kvalitu rýchlejšie a pridať opravný výcvik takmer kedykoľvek. To urýchli čas potrebný na prípravu študentov na svoje lety. “

Aktualizáciou výcvikových schopností a efektívnosti 355. TRS zaisťuje, že sú vyslaní najlepší a najkvalifikovanejší piloti na vykonávanie misie, zaisťuje pripravenosť na všetkých úrovniach a maximalizuje každú jednu letovú hodinu, ktorú môžu získať.

„Posunuli sme sa k odkazu šéfa štábu vzdušných síl na„ urýchlenie zmien alebo straty “, uviedol Manning. „V učebných plánoch neskracujeme lety ani nalietane hodiny, ale namiesto toho používame túto technológiu na výrobu smrteľnejších, efektívnejších a bezpečnejších pilotov A-10. Výsledkom lepších metód pozemného výcviku bude využitie každej letovej hodiny na maximum. Má tiež potenciál byť pre letectvo nákladovo efektívnejšie a možno ešte rýchlejšie absolvovať výcvik. “

355. TRS plní priority vysokých predstaviteľov ministerstva obrany a vzdušných síl stanovením tohto nového spôsobu zdokonalenia budúcej generácie pilotov A-10 pomocou pokročilejších a podrobnejších výcvikových techník.

Treba dodať, že americká armáda nie je jediná, ktorá používa DCS pre výcvik pilotov a zároveň americká a aj iné armády využívajú nielen DCS, ale aj rôzne necivilné moduly od Eagle Dynamics pre vojenský výcvik.





Americké letectvo používa na tréning DCS - Digital Combat Simulator  -Kapitán amerického letectva Curtis Lackey, 355ta výcviková letka študentov A-10, trénuje na simulátore virtuálnej reality na leteckej základni Davis-Monthan, Arizona, 14. októbra 2020. (Foto letectva USA Piloti, ktorí trénujú pomocou DCSAmerické letectvo používa na tréning DCS - Digital Combat Simulator  -1. poručík amerických vzdušných síl Pat Pearce, 355ta výcviková eskadra A-10, pilot, cvičí na simulátore virtuálnej reality na leteckej základni Davis-Monthan, Arizona, 14. októbra 2020 (Foto amerického letectva, hlavný letec Jacob T. Stephens)Americké letectvo používa na tréning DCS - Digital Combat Simulator  -1. poručík US Air Force Pat Pearce, 355ta výcviková letka A-10 Thunderbolt II, trénuje na simulátore virtuálnej reality na leteckej základni Davis-Monthan, Arizona, 14. októbra 2020. (Foto amerického letectva: Senior Airman Jacob T. Stephens)
Páči sa mi! (+3)






Americké letectvo používa na tréning DCS - Digital Combat Simulator
PC

Vývoj: Eagle Dynamics
Štýl: Simulácia
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19867)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk