EyeToy: Kinetic look

pridal spacejunker 13.10.2005 o 21:09 pod hry
HRY > NOVINKY >

Kto chce byť fit, musí cvičiť. Kto chce cvičiť, musí cvakať. Kto cvaká, má trénera. Kto cvaká s rozumom, má trénerov dvoch. EyeToy: Kinetic, nový prírastok do rodiny titulov s kamerou v hlavnej úlohe, je totiž osobný tréner. Jednému by sa mohlo zdať, že ďalšia hra zo série EyeToy je pre mladšie ročníky. Nie je to pravda. Sony v prípade Kineticu zašli za pánmi z Nike Motionworks a nechali si vypracovať cviky, programy a cvičenia, ktoré budú dvaja tréneri Matt a Anna skúšať priamo na vás. Zadáte svoje meno, váhu, výšku, vek, necháte si vypracovať týždenné programy a môžete sa začať potiť.

Môžem zodpovedne prehlásiť, že Kinetic funguje. Na Kinetic sa však nesmiete pozerať ako na hru, brať cviky vážne a v žiadnom prípade nepodceňovať rozcvičku a zahrievací strečing (cvičíte podľa postavy na obrazovke). Inak môže dôjsť k nepríjemnému natiahnutiu svalov, pretože cviky sú naozaj dynamické a preverujú každú partiu vašeho tela. Ak sa chcete venovať cvičeniu dlhšie, odporúčam zaobstaranie si mäkkej podložky (na začiatok karimatka postačí) a odpratanie nábytku v 2-3m okruhu okolo vás a TV. Prečo? Do cvičení zapájate aj nohy a neraz si aj zaskáčete. Aby sa postava hráča vošla na obrazovku televízora celá, je dodávaná širokouhlá šošovka, ktorá sa nasádza na kameru. Po nutných úpravách interiéru sa môžete pustiť do cvičenia.

Tréning sa z týždňa na týždeň predlžuje, sťažuje a sú pridávané postupne náročnejšie cviky. Tie sú rozdelené do štyroch kategórií. Precvičia vašu kondíciu, reflexy, koordináciu pohybov a flexibilitu tela. Cviky sú inšpirované v bojových umeniach, moderných tancoch, ale aj relaxačných cvičeniach. Budete rozbíjať (nohami a rukami) steny z tehál, uhýbať sa lietajúcim objektom a ničiť ich, či relaxovať pri naťahovaní sa za svietiacou guľou. Cviky sú síce spracované zábavnou formou, ale garantujem vám, že po prvých piatich minútach, vás bude zalievať pot a budete zadýchaní. Dosahované výkony sú evidované v prehľadných grafoch, takže viete, kde treba nabudúce zabrať. Kinetic dokonca umožňuje zmerať pulz, teda porovnať si váš pulz so štatistickou tabuľkou.

EyeToy: Kinetic je skutočne osobným trénerom a pokiaľ nebudete zanedbávať predpripravené zostavy cvikov, možno budete badať výsledky po pár týždňoch cvičenia. Kinetic samozrejme umožňuje zostaviť si vlastné tréningy z cvikov a takisto si ich len tak zatrénovať na nečisto.





EyeToy: Kinetic look EyeToy: Kinetic look EyeToy: Kinetic look EyeToy: Kinetic look EyeToy: Kinetic look EyeToy: Kinetic look
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, ati






PS2

Vývoj: SCEE / London Studio
Štýl: šport
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19911)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk