Age of Empires 4 pri vydaní nebude mať cheaty či rôzne multiplayerové doplnky

pridal Adridos821 4.9.2021 o 20:29 pod hry
Age of Empires 4 pri vydaní nebude mať cheaty či rôzne multiplayerové doplnky


Ešte počas Gamescomu sa stihla redakcia Rock Paper Shotgun porozprávať s Adamom Isgreenom, hlavným dizajnérom Age of Empires 4, a priniesla sériu zaujímavých pozorovaní.

Ako už bolo odhalené pri odhalení dátumu vydania, editor hry sa ešte len pripravuje a momentálne je v bete s očakávaným príchodom na jar budúceho roka. Zároveň autori priznali, že v hre nebudú pri vydaní kompetetívne sezóny, ktoré plánujú pridať neskôr. Rovnako na tom je aj globálny matchmaking, ktorý tiež plánujú pridať neskôr.

Pre fanúšikov singleplayeru zasa potvrdili absenciu cheatov. Majú už naplánované nejaké super-silné jednotky, ktoré by do hry takto mohli prísť, ale ako všetko spomenuté, aj oni sú zatiaľ len súčasťou post-launch prídavkov a v hre budú pri jej vydaní absentovať. Autori tiež rozmýšľajú nad možnosťou katapultom strieľajúcich ľudí, ktoré by však mohli pokaziť ich rating (aj keď AoE1 malo túto možnosť ako cheat a dostalo rating PEGI 12).

Age of Empires 4 pri vydaní nebude mať cheaty či rôzne multiplayerové doplnky

Z pozitívnej strany sa aspoň spomenula misia v kampani o Storočnej vojne, ktorej scenár vyzeral ako niečo z videohry, aj keď je postavený na skutočnej udalosti. Tvorcovia tiež prirovnávajú históriu Moskvy k John Wickovi. Tá slúži ako námet pre jednu zo štyroch kampaní a patrí k Adamovým najobľúbenejším. V inom interview sme sa tiež dozvedeli, že bude mať hra "story mód" pre ľudí, pre ktorých budú ponúknuté kampane príliš ťažké.

Napriek všetkým interview a rýchlo sa blížiacemu dňu vydania ešte stále autori nevydali jediné video hrateľnosti. Ľudia, čo hrali uzatvorenú betu, si hru pochvaľovali. Zdá sa ale, že vydanie hry autorov zastihlo až na úplne poslednú chvíľu. 

Age of Empires 4 vyjde už 28. októbra. Štandardná edícia je dostupná za 60€, Digital Deluxe za 80€, no hra bude dostupná aj cez Xbox Game Pass. K tomu celú hru v decembri doplní AoE4 Companion Book, ktorý vyjde na 35€.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19903)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk