Starship Troopers look

pridal saver 1.11.2005 o 21:06 pod hry
HRY > NOVINKY >

A je tu ďalšia jesenná FPS akcia, teraz je to očakávané remake známych Starship Trooperov do hernej podoby. Určite mnoho z vás si zahralo demo a vychutnali si trochu z kosenia stoviek chrobákov. Plná hra nie je iná, len s tým rozdielom, že chrobákov budú priam tisíce. Oproti demu však vidieť vylepšenia hlavne v grafike a aj keď hra nemá napríklad na kvalitu Call of Duty 2, určite hra nepadá do podpriemeru. Keď už sme pri Call of Duty, od tohto čakajte niečo podobné len v sci-fi prevedení, teda stovky nepriateľov šinúcich si to proti vám, desiatky vašich kolegov snažiacich sa ich krvopotne zastaviť. Vojaci po sebe vykrikujú, velitelia ich vedú a veľmi pekne dopĺňajú atmosféru vojny. Samozrejme ešte by to po každej stránke chcelo trochu dopracovať, ale na neznámu firmu je to veľmi dobrý výkon. Inak hra bežala rýchlo, až na pomalé tiene postáv a maximálne shadre a textúry mi nešli zapnúť (už niekde bol aj prvý pach).

V hre preberiete člena jednotky Marauder, ktorá je niečo ako elitná jednotka a medzi bežnou pechotou výrazne uznávaná. Je zložená len z tých najlepších z najlepších (a nejakou náhodou ste sa tam dostali aj vy, možno vás tam dostala tá ženská, pri ktorej sa na začiatku hry zobudíte - obr.6) a v boji sú účinní ako Master Chief z Halo. Teda vašim vybavením je špeciálny pancierový oblek s dobíjacím štítom, energetická zbraň, ktorú bežný vojak nedostane a samozrejme displej v prilbe ukazujúci vám smer vašej úlohy. Do ucha vám ešte veliteľ z materskej lode šinúcej sa na oblohe hovorí inštrukcie.

Hra je podopĺňaná videami z oboch filmov Starship Troopers a aj využíva známe lokácie a aj veci, zbrane, budovy, lode v nich použité. Teda často sa aj dostávate do známej misie z filmov, ktorá je doplnená videom a ukazujúca nebezpečenstvo, do ktorého sa púšťate. Následne aj úvody aj konce misií sú doplnené filmovými malými zábermi ukazujúcimi atmosféru vojakov federácie. Zábery sú vhodne postrihané a odosobnené od hlavných postáv, takže sa tam celkom aj hodia, aj keď samozrejme vhodnejšie by boli vlastné prestrihové animácie.

Celkovo ST nevyzerá zle, tak 70-80% to dostane, uvidíme, aké budú ďalšie misie. Je však pravda, že kosenie chrobákov od vidím do nevidím nesadne každému, ale pre fanúšikov trooperov a aj sci-fi bude určite hra príjemným relaxom.





Starship Troopers look Starship Troopers look Starship Troopers look Starship Troopers look Starship Troopers look Starship Troopers look Starship Troopers look Starship Troopers look Starship Troopers look
Páči sa mi!

Zaradené pod: call of duty






PC

Vývoj: Empire Interactive / Strangelite
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  október 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk