GoDeal24 výpredaj: Windows 10 Pro za 5.55 eur

GoDeal ponúka ďalšie zľavy na Windows a Office. V ponuke je už aj priamo Windows 11.

pridal PR 4.11.2021 o 20:19 pod software
GoDeal24 výpredaj: Windows 10 Pro za 5.55 eur

SOFTWARE > NOVINKY >

Ak sa považujete za hráča, Windows 11 je presne pre vás. Hry boli vždy veľkou súčasťou systému Windows. Milióny hráčov hrajú na systéme Windows 10 viaceré hry, preto je teraz systém Windows 11 navrhnutý tak, aby odomkol maximálny potenciál vášho PC.

S pridaním DirectX 12 ultimate, Auto HDR, Direct Storage pre rýchle načítanie nebolo hranie hier nikdy podmanivejšie. Windows 11 vám tiež ponúka možnosť hrať obľúbené hry s Xbox Game Passom pre PC.

Godeal24 ponúka najlacnejší výpredaj 11.11 na produkty Microsoft, takže môžete zvýšiť svoj herný zážitok a využívať výhody oficiálnych a originálnych okien.

MS Windows 11 kľúč môžete získať len za 15,11 € a MS Office 2021 Professional Plus už od 39,99 €. Či už si teda chcete užiť najnovší Windows 11 alebo hľadáte najlepšie kancelárske riešenie, určite si nenechajte ujsť tieto úžasné ponuky.

Špeciálne produkty s úžasnými cenami

V rámci najlepších výpredajov tohto roka pripravil Godeal24 aj toľko produktov so špeciálnou cenou bez akýchkoľvek kupónových kódov. Stačí si ich priamo zaobstarať, aby váš počítač fungoval bez problémov v obmedzenom čase.

 

50% zľava na operačné systémy Windows s kupónom: GG50

Windows 11 je najnovší operačný systém ponúkaný spoločnosťou Microsoft, ktorý je navrhnutý na bezproblémovú prácu so všetkými kancelárskymi aplikáciami Microsoft. Od lepšej podpory virtuálnych pracovných plôch až po integráciu Microsoft Teams - Windows 11 prišiel ako najlepší operačný systém budúcnosti. So systémom Windows 11 sa môžete tešiť aj na nový a vylepšený návrat widgetov.

 

62% zľava na operačné systémy Windows a balíky balíkov Office Suite s kupónom: GG62

Ďalšia špeciálna zľava, ktorú môžete využiť, je tá, ktorú získate pri kúpe balíka operačného systému a balíka Office. Konkrétne môžete získať Windows 10 Professional a Office 2021 Professional len za 45,22 €.

 

62% zľava na ostatné produkty Microsoft s kupónom: GG62

Okrem toho na GoDeal24 nájdete viacero produktov Microsoft, ako sú rôzne verzie Office, Project a ďalšie. Práve teraz si ich všetky môžete zakúpiť so zľavou 62 %.

 

GoDeal24's 11.11 Sales Storm vám prináša exkluzívne ponuky od 1.11 do 14.11. Nenechajte si ujsť príležitosť získať softvér za najlepšie ceny na trhu.

GoDeal24.com je svetovým lídrom v predaji originálnych hier a softvérových kľúčov. Má klientov zo všetkých kútov sveta a poskytuje 24x7 podporu spolu so skvelými ponukami na celý sortiment softvérových kľúčov.

S otázkami ich kontaktujte kedykoľvek pred alebo po objednaní a jednoducho napíšte e-mail na adresu service@godeal24.com. Ich tím zákazníckej podpory sa čo najskôr postará o vašu požiadavku.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18401)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk