Knights of The Temple 2 look

pridal je2ry 23.11.2005 o 21:27 pod hry
HRY > NOVINKY >

Knights of the Temple 2, nové dielko slovenských Cauldron sa už vo svete dočkalo pár nie príliš lichotivých recenzií. Prvé chvíľky v hernom svete ale vôbec nepripomínajú klikacie orgie zo spomínaných recenzií. Príbeh KOTT2 rozpráva o ďalšom osude križiaka Paula de Raque, ktorého poznáte z prvej časti. Z jeho lásky sa stala temnotou posadnutá bytosť a navyše sa rytierovi vo víziách objavujú rôzne nie príliš optimistické obrazy ohľadne osudu sveta. Paul sa túla kliatbou postihnutým mestom Sirmium (štartovať ale môžete aj v dvoch iných lokáciách), kde musí nájsť tri artefakty – magické oko, meč a runu. V meste vládne depresia a strach o život. Na každom rohu stretávate žobrákov alebo hliadky, ktoré spaľujú nakazené mŕtve telá. Temnú atmosféru na jedničku podtrhuje veľmi kvalitná hudba a 5.1 zvukový doprovod. Ruka v ruke s hudbou kráča kvalitná grafika, ktorá bude určite jedným z plusov hry.

Zo začiatku hráč rieši klasické RPG questy, kde jedna NPC postava potrebuje niečo od ďalšej, ale tá zase potrebuje pomôcť s niečim iným atď. Za splnené questy pribúda experience a peniaze, ktoré slúžia na upgradovanie vlastností, resp. na nákup lepších zbraní a vybavenia. Až keď sa tajným vchodom dostanete do miestneho chrámu a vyriešite jednu logickú hádanku, začne sa akčná rúbanica. Boje v rozpadajúcom sa chráme sú efektné a zábavné, kombá zložené z klikania na pravé a ľavé tlačidlo myši sa rýchlo dostanú pod kožu. Tu musím upozorniť na nešťastne nastavené defaultné ovládanie (WASD + numerické klávesy), ktoré odporúčam čím skôr zmeniť.

Ak mám hovoriť za seba, po prvých hodinách hrania celkom nechápem, prečo recenzenti hru tak "zvozili". Questový začiatok je veľkým (pozitívnym) prekvapením, technické spracovanie je na jednotku a boje sú (aspoň zo začiatku, ďalej to zatiaľ neviem ohodnotiť) zábavné. Hodnotenie v našej recenzii odhadujem na cca 80 %, možno aj viac, ak hra neupadne do prílišného stereotypu. Zatiaľ si môžete prečítať aspoň interview s tvorcami, prípadne si pozrieť obrázky v galérii alebo video zachytávajúce spomínané bitky v bortiacom sa chráme.





Knights of The Temple 2 look Knights of The Temple 2 look Knights of The Temple 2 look Knights of The Temple 2 look Knights of The Temple 2 look Knights of The Temple 2 look
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
PS2
Xbox
Slovenské hry

Vývoj: Playlogic / Cauldron
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  september 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19906)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk