East Front look

pridal saver 5.12.2005 o 19:12 pod hry
HRY > NOVINKY >

Ak ste nehrali ruské demo na East Front, tu prinášame niekoľko obrázkov a dojmov z hry. Hra je od ruského Burutu, a treba povedať, že je to z najlepšie vyzerajúca fps akcia z tejto krajiny.  Hra vás zavedie na východný front druhej svetovej vojny, kde si zabojujete s ruskými vojakmi proti nacistom a prekazíte im ich plány na vytvorenie supervojakov. Nečakajte od toho nič ala Medal of Honor, alebo Call of Duty, je to čistá akcia s minimom taktiky, vysokou kadenciou guliek a kvalitnými efektami, ktorými hra pripomína úroveň FEARu a s príbehom Wolfensteinu. Nechýbajú ani deštrukcie objektov, fyzika a celková dynamika hry. 

Výkonovo 2GHz a ATI9800, to ako tak hra ešte dobre zvládala, ale pri 512MB RAM bolo treba znížiť detaily textúr na stredné. Inak textúry kvalitné, modely rovnako a efekty nadštandardné. Zvuková stránka by ešte potrebovala dotiahnuť a ako zvuk zbraní, tak aj priestorové umiestnenie zvukov mohlo byť lepšie, hlavne by bodlo keby človek lepšie počul granát dopadnúť. Pretože teraz prakticky neviete, kde a kedy dopadne, ak ho nevidíte vojaka hádzať. Prípadne keď už je hra čistá akcia, mohli dať aspoň indikátor ako v COD2. AI nepriateľov bolo na môj vkus trochu pomalé, ale strieľať vedia, rovnako aj hádzať granáty, uvidíme aké bude vo final verzii.

Z hrateľnosti ponúka East Front možnosti nosenia 5 zbraní, a teda pištole, samopalu, pušky, ťažkej zbrane a granátov. Zbrane môžete ľudobovolne  zbierať zo zeme po nepriateľoch, ktorí po smrti rozhadzujú aj lekárničky, náboje, granáty, ale aj ďalekohľady a prilby, prípadne rôzny ďalší bordel, ktorý však už nemôžete zbierať. Inak misia v deme bola  viac menej priamočiara, s kosením nepriateľov rad radom a naznačené bolo aj bojovanie v tíme (teda vy bojujete a oni akože strieľajú).

Celkovo demo dopadlo nad očakávania, malo ešte pár slabších miest, ale ak to do jari dopracujú môžeme čakať zaujímavý titul. Ruské prekvapenie roku 2006? Uvidíme. Spravili sme pre vás aj jedno ingame video.





East Front look East Front look East Front look East Front look East Front look East Front look East Front look East Front look East Front look
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati, cod, call of duty






PC

Vývoj: Burut
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
| Übersoldier 11.4.2006
| Ubersoldier look 26.2.2006
| ÜberSoldier od CDV 8.12.2005
| East Front look 5.12.2005
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20042)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk