Zapoj sa zadarmo do hry a bojuj o zájazd za 10 000 Kč

Mnohé hry vám nedávajú bezplatnú možnosť vyhrať peňažnú cenu alebo dokonca dobrodružný výlet, nech už si vyberiete kdekoľvek.

pridal PR 4.2.2022 o 13:29 pod hry
Zapoj sa zadarmo do hry a bojuj o zájazd za 10 000 Kč

HRY > NOVINKY >

Mnohé hry vám nedávajú bezplatnú možnosť vyhrať peňažnú cenu alebo dokonca dobrodružný výlet, nech už si vyberiete kdekoľvek. Našťastie existuje populárna fantasy hra, ktorá si v našej krajine získava čoraz väčšiu popularitu.

Tí, ktorí sa v tomto športe vyznajú, majú nepochybne výhodu, ale nikde nie je napísané, že ani úplný amatér nemôže uspieť. Sazka Fantasy je pre každého, registrácia je bezplatná, rovnako ako aktívne hranie všetkých turnajov v rôznych športoch.

Zapojte sa do hokejového turnaja a vyhrajte zájazd od FotbalTour.cz v hodnote 10 000Kč. Je len na vás, aký šport, destináciu alebo šampionát si vyberiete. Už viete, či pôjdete sami, alebo pozvete priateľov?

Turnaj sa začína 9. februára a bude veľmi rýchly, čím viac zostáv pošlete, tým máte väčšie šance na úspech, ale ak zabudnete, nevadí! Celkovo je 9 túr, inými slovami, v každom kole má zmysel vybrať si zostavu.

Chcete zvýšiť svoje šance a odniesť si domov viac cien? Zadaním promo kódu "fotbaltour" (bez úvodzoviek) vo svojom profile na SazkaFantasy.cz sa dostanete do tajného rebríčka o ďalšie poukážky a suveníry.

 

Ako hrať Sazka Fantasy?

Princíp hry je jednoduchý. Vyberiete si ideálnu zostavu hráčov z tímov prihlásených do aktuálneho kola turnaja a čakáte, či sa im bude dariť v skutočnom zápase. Za každý gól, asistenciu alebo iný pozitívny príspevok v zápase získava hráč body, zatiaľ čo za negatívne akcie ich stráca. Súčet bodov všetkých hráčov určí vašu pozíciu medzi ostatnými fantasy trénermi v konkurenčnom rebríčku. Napriek tomu sa stávka na vedomosti alebo istotu nemusí vždy vyplatiť, a preto sa úlohy trénera môže ujať ktokoľvek. Zostavenie zostavy trvá len pár minút, a aj keď na papieri nedáva zmysel, môže byť výhrou.

Sazka Fantasy je príjemným spestrením pre vás a vašich priateľov, je zadarmo a poskytuje prirodzený priestor na vzájomné hecovanie v duchu "kto je lepší tréner?". Ďalšie žrebovania o ceny vrátane hokejových aj futbalových turnajov českej najvyššej ligy na vás čakajú na SazkaFantasy.cz.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19832)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk