Godeal24: Windows 11 len za 15 €, Microsoft Office len za 18 € na obmedzený čas

Windows 11 a Office v nových akciách

pridal PR 24.2.2022 o 22:15 pod hry
Godeal24: Windows 11 len za 15 €, Microsoft Office len za 18 € na obmedzený čas

HRY > NOVINKY >

Microsoft nedávno oznámil, že koncom februára 2022 vydá prvú veľkú aktualizáciu Windowsu 11 roka. Microsoft teraz začal testovať tieto zmeny s používateľmi v kanáloch Release Preview a Beta.

Jednou z najvýznamnejších zmien v pripravovanej februárovej aktualizácii systému Windows 11 je, že spoločnosť Microsoft pridala hodiny a dátum na panely úloh externých monitorov. Toto bola základna požiadavka mnohých používateľov a rozhranie je oveľa jednoduchšie!

Zdieľanie okien aplikácie Microsoft Teams a panela úloh

Microsoft pridáva funkciu panela úloh na zdieľanie obsahu z otvorených okien aplikácií priamo z panela úloh v systéme Windows 11. Je to doplnok k funkcii, ktorá umožňuje rýchlo stlmiť a zapnúť aktívne videohovory z panela úloh. K tomu podrobnosti o počasí sa teraz zobrazia na ľavej strane panela úloh zarovnaného na stred. Medzitým sa miniaplikácia počasia zobrazí na ľavej strane obrazovky, keď používatelia umiestnia kurzor myši na počasie na paneli úloh.

Plus je mnoho ďalších vylepšení tejto veľkej aktualizácie od spoločnosti Microsoft a som si istý, že spoločnosť Microsoft bude počuť čoraz viac používateľov, aby sa operačný systém Windows používal jednoduchšie a pohodlnejšie. Dúfajme, že aktualizácia bude vydaná ešte pred koncom februára.

Teraz vám Godeal24 ponúka Microsoft Windows 11 za nižšiu cenu a len za 15,14 €! Kúpte viac a ušetrite viac, už od 8,18 € za PC! Okrem nízkych cien počas celého roka.

Nepremeškajte špeciálny výpredaj na Godeal24! Nižšie nájdete ponuky niektorých horúcich produktov spoločnosti Microsoft. V tomto výpredaji môžete získať Microsoft Office 2021 len za 30,22 € namiesto oficiálnej ceny 439,99 $, ktorá začína na 7,24 € pre OS Windows. A je tu ešte viac softvéru so zľavami až 62 %.
 

VEĽKÝ VÝPREDAJ! Špeciálna cena na obmedzený čas!

Najpopulárnejšie momentálne dostupné operačné systémy a kancelársky softvér, všetko teraz za špeciálne ceny! Nevyžaduje sa žiadny praktický zľavový kód, stačí kliknúť na odkazy nižšie a priamo nakupovať.

Až 62% zľava! OS Windows a MS Office, obaja chcú mať (kód kupónu "GG62")

Discover More Bundles >>

 

Až do 50% zľava na Windows! S kupónom "GG50"

Discover More Windows >>

 

Ďalšie verzie: Všetko pre vaše práce a online štúdium s kódom kupónu "GG62"

 

Nástroje pre váš počítač

Okrem toho tu nájdete aj ďalšie počítačové nástroje na zvýšenie produktivity.

 

Godeal24 je online obchod, ktorý predáva počítačové operačné systémy, kancelársky softvér a kľúče k hernému softvéru na celosvetovom trhu. Slúžime už niekoľko rokov. Vždy sa držíme konceptu zákazník na prvom mieste a zákazníkom prinášame tie najlepšie produkty a služby. V záujme zvýšenia používateľského komfortu je nákupný proces v Godeal24 jednoduchý a ľahko ovládateľný a aktivačný kód softvéru a podrobné pokyny na inštaláciu budú zákazníkovi včas zaslané na e-mailovú adresu po pokladni. A v procese inštalácie a používania môžu používatelia v prípade akýchkoľvek otázok kedykoľvek kontaktovať profesionálny tím zákazníckeho servisu spoločnosti Godeal24 a zostať online 24 hodín denne, 7 dní v týždni (kontaktný e-mail: service@godeal24.com ).

Ak sa chcete o službe Godeal24 dozvedieť viac, môžete nielen vstúpiť na našu webovú stránku prostredníctvom vyššie uvedeného odkazu, ale aj skontrolovať skutočné komentáre viacerých používateľov na Trustpilot.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk