Condemned obrázky z PC verzie, plus Xbox360 look

pridal saver 27.1.2006 o 10:33 pod hry
HRY > NOVINKY >

Sega oficiálne oznámila PC verziu hororového trileru Condemned: Criminal Origins, a tentoraz k tomu pripojila aj sériu obrázkov. My sme už potestovali Xbox360 verziu a treba povedať, že tá hra má štýl. Je to postavené na vylepšenom FEAR engine, ale tu sa namiesto akcie autori sústredili na temnotu, násilie, krv a všeobecne svet masových vrahov, po ktorých vy pôjdete. Respektíve vám ani nič iné nezostane, keďže hneď na začiatku hry vám jeden z nich nastraží pascu, zoberie zbraň a zastrelí ňou dvoch vašich kolegov. Jediné, čo vám ostáva, je nájsť vraha a pomstiť sa. Nebude to ľahké. Do cesty sa vám stavajú stále ďalšie mŕtvoly, ktoré treba preskúmať, zistiť dôvody smrti a čakajte, že popritom na vás budú útočiť desiatky somrákov, ktorých budete likvidovať palicami s klincami, rôznymi rúrkami, sekerami a raz za čas aj strelnými zbraňami (podľa toho, ako budú v dispozícií náboje). Celá hra je ešte poprepletaná vision scénami, ktoré vám ukážu, čo sa na danom mieste udialo a ešte viac prispejú k pocitu ohrozenia.

Graficky vyzerá hra veľmi dobre, možno to nie je kvalita temnoty, akú mal Doom engine, ale zato to vyzerá menej umelo a všade sa nachádzajúce efektíky sú naozaj pekné. HDR, soft shadows, real-timeové svetlá a tiene odvádzajú v hre veľmi dobrú prácu a rovnako aj animácie postáv a boje na telo sú slušné. Škoda, že sa tu nemá kde prejaviť kvalitná AI z FEARu, keďže bojujete väčšinou proti nízko inteligentným a nekoordinovaným nepriateľom väčšinou útočiacimi priamo na vás.

Séria priložených PC obrázkov vyzerá ako z nejakej budgetovej zostavy s povypínaným HDR, hi-res textúrami a ďalšími efektmi (teda dúfajme, že to z hry neodstránili a je to len vypnuté). Na Xboxe to vyzeralo úplne inak, tu nájdete naše videá - vyšetrovanie, blúdenie, boje.





Condemned obrázky z PC verzie, plus Xbox360 look Condemned obrázky z PC verzie, plus Xbox360 look Condemned obrázky z PC verzie, plus Xbox360 look Condemned obrázky z PC verzie, plus Xbox360 look Condemned obrázky z PC verzie, plus Xbox360 look Condemned obrázky z PC verzie, plus Xbox360 look Condemned obrázky z PC verzie, plus Xbox360 look Condemned obrázky z PC verzie, plus Xbox360 look Condemned obrázky z PC verzie, plus Xbox360 look
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






Xbox 360
PC

Vývoj: SEGA Europe / Monolith
Štýl: Akcia / Triler
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17929)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk