Warlords V - konštrukčné plány novej hry

pridal uni 31.1.2006 o 14:34 pod hry
HRY > NOVINKY >

Spoločnosť Infinity Interactive poodhalila plány týkajúce sa vývoja  hry Warlords V. Keďže najnovšie pokračovanie úspešnej ťahovej fantasy stratégie je ešte vo veľmi rannom štádiu, tvorcovia sa pokúsili o zauíjmavý experiment. Na konštrukčnej stránke projektu môže ktokoľvek nahliadnuť do štruktúry hry a ovplyvniť jej nasledujúci vývoj. Cieľom je zúžitkovať nápady  hráčov a vytvoriť tak hru, ktorá by čo najviac spĺňala požiadavky budúcich užívateľov.

Každá strana bude zahrňovať štruktúru armády, hrdinov, atribútov a lodí. Je tu vyhradený priestor pre 6 regulérnych armád a 2 ďalšie miesta pre dve individuálne, ktoré pribudnú počas ťaženia. Momentálne je pripravených 10 párov atribútov s opačnou polarizáciou ako napr. statočnosť- zbabelosť, múdrosť- hlúposť atď. Každá frakcia si musí zvoliť tri z nich -  jeden primárny a dva sekundárne. Keďže každý atribút má spomínaný protiklad, s troma pozitívnymi pribudnú aj tri negatívne charakteristiky. Výber je dôležitý, pretože  výrazne ovplyvní ďalší priebeh hry. Napríklad primárny atribút pridá 4XP vaším armádam a jednotky, v súlade s podmienkami získate za  zvýhodnené ceny. Dokonca má vplyv aj na vzhľad vášho mesta. Sekundárne atribúty majú podobný efekt, ale s nižším účinkom a napríklad ovplyvnia aj to, akých žoldnierov a hrdinov si neskôr môžete najať mimo vašej regulérnej armády. Opozičné atribúty samozrejme prinesú negatíva. Takže napríklad armády v súlade s podmienkami tejto charakteristiky budú podstatne drahšie atď.

S armádou pri postupe získavate mody- runové kamene, ktoré ovplyvňujú stav  a schopnosti jednotiek (napr runa sily zvýši silu o 1, runa slabosti silu zníži o 1 atď). Pri dobíjaní miest máte rôzne možnosti v závislosti od atribútov - ak  podliehate opozičným atribútom, zvyčajne môžete len plieniť a rabovať, pri stotožnení s primárnymi alebo sekundárnymi atribútmi môžete mesto ovládnuť a dokonca pozdvihnúť jeho úroveň.

To je však len súčasný, prvotný návrh hry a aj vy môžete ovplyvniť jej ďalší pokrok. V prípade záujmu si pozrite túto konštrukčnú stránku Warlords V alebo navštívte stránku firmy a pokojne prispejte svojimi nápadmi. Môžete sa tak stať spolutvorcom najnovšieho pokračovania jednej hernej legendy.





Páči sa mi!






na
PC

Vývoj: Infinite Interactive
Štýl: stratégia / ťahová
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20254)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk