Gamescom 2022: The Devil in Me prinesie svieže prvky do The Dark Pictures Anthology

Na Gamescome sme sa mohli bližšie pozrieť na novinky, ktoré nám prinesie pokračovanie známej hororovej série.

pridal matus_ace 28.8.2022 o 10:27 pod hry
Gamescom 2022: The Devil in Me prinesie svieže prvky do The Dark Pictures Anthology

HRY > NOVINKY >

The Dark Pictures Anthology je už naozaj dobre zabehnutá hororová séria od Supermassive Games, ktorá využíva tradičné prvky, vďaka ktorým sa toto štúdio stalo známym. Berie známe hororové trópy a skúša ich obmeniť tak, aby pôsobili sviežo. Navyše v ich hrách veci nakoniec nie sú také, aké sa zdajú byť na prvý pohľad. Mali sme tu loď duchov, mesto čarodejníc, sumerskú kliatbu a teraz je rad na strašidelný dom v The Devil in Me.

Hra vyjde už 18. novembra a autori nám na Gamescome prezradili viac. V centre diania bude americký sériový vrah H.H. Holmes, ktorý je poriadne netradičnou figúrkou. Bol to nielen vrah, ale aj podvodník, ktorého popravili v roku 1896. Pred smrťou sa priznal k 27 vraždám, ale medzi nimi aj k vraždám ľudí, ktorí ešte dokázateľne žili. Veľa informácií o jeho živote je prehnaných a práve toto je aspekt, z ktorého hra vychádza.

Spoznáte v nej skupinku filmárov, ktorí chcú nakrútiť dokument vo vernej replike domu, kde Holmes vraždil a údajne tam mal rôzne pasce, nástroje na mučenie a mnohé ďalšie. Sám sa pritom priznal, že ho k vraždám viedol diabol, z čoho vychádza aj názov hry. Hra ponúkne verné spracovanie tohto domu, ktorý v nej bude plný rôznych pascí, ktoré predstavujú nebezpečenstvo pre vaše postavy. To všetko sú ale prvky, ktoré poznáte z predchádzajúcich hier.

V The Devil in Me chcú ale autori priniesť aj novinky. Hernú dobu natiahnu na 7 hodín a opäť nezabudnú na variabilné situácie a mnoho rozhodnutí, ktoré sa postarajú o znovuhrateľnosť. Pridali tiež hádanky, ktorých bude výrazne viac ako v predchádzajúcich hrách. Postavy budú mať teraz svoje inventáry, v ktorých budú mať dostupné predmety, aby ich neskôr mohli využívať. Hra sa tak viac priblíži klasickému poňatiu adventúry. Každá z hrateľných postáv bude mať vlastné nástroje, čo pomôže rozšíriť hrateľnosť oproti predchodcom.

Hra opäť ponúkne aj multiplayerové možnosti, takže nebudete musieť o osude filmárov rozhodovať sami, ale môžete ich život zveriť do rúk vašim priateľom. Zdá sa tak, že The Devil in Me dobre známe prvky obohatí o novinky, ktorými skúsi osloviť staré aj nové publikum. My ako fanúšikovia hororov sme zvedaví, ako to nakoniec dopadne. Už nemusíme čakať dlho.





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18383)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk