Herné počítače pod stromčekom potešia každého hráča

Herné počítače pod stromčekom potešia každého hráča

pridal PR 14.12.2022 o 17:28 pod hardware
Herné počítače pod stromčekom potešia každého hráča

HARDWARE > NOVINKY >

Ponorte sa do hrania a užite si herný zážitok na maximum. Nové herné počítače LYNX Grunex 2023 sa stanú vaším spoľahlivým partnerom pri trávení chladných zimných večerov v slnečných virtuálnych svetoch - s priateľmi v bitkách a kooperácii, pri odhaľovaní príbehov neobyčajných herných postáv alebo pri relaxačnej hre. Rad herných počítačov LYNX Grunex tradične ponúka viacero konfigurácií prispôsobených tak, aby spĺňali výkonnostné a cenové požiadavky hráčov. Zoznámte sa s počítačmi LYNX Grunex Gamer, ProGamer a UltraGamer.

Herné počítače pod stromčekom potešia každého hráča

 

LYNX Grunex Gamer - vstupenka na hranie na PC pre každého

Zostava LYNX Grunex Gamer otvára cestu k herným zážitkom nielen pre úplných začiatočníkov, ale aj pre príležitostných nadšencov, ktorí jednoducho radi strávia občasný večer alebo popoludnie vo víre súťaživého hrania s priateľmi, zatiaľ čo inokedy sa ponoria do zaujímavého príbehu alebo vyskúšajú najnovšie tituly. Znalcom túžiacim po extrémnych detailoch predstavíme výkonnejšie zostavy, ale model Gamer jednoducho poskytuje všetok potrebný výkon na každodenné činnosti, univerzálne výpočty a predovšetkým hry - pri slušnej snímkovej frekvencii.

Osadené komponenty ponúkajú vyvážený výkon, ktorý postačuje na hranie hier v štandardnom rozlíšení FullHD. Hlavnú úlohu tu hrá procesor Intel Core i5 12400F. Jeho šesť jadier a dvanásť vlákien sa stará o hrubý výkon s frekvenciou až 4,40 GHz. O grafické detaily sa stará dedikovaná grafická karta Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 3050 v prevedení EAGLE. Nechýba dvojica pamäťových modulov Kingston Fury s výslednou kapacitou 16 GB, frekvenciou 3200 MHz a veľmi slušným časovaním CL 16. 

Herné počítače pod stromčekom potešia každého hráča

 
Procesor je vybavený osvedčeným chladičom SilentiumPC Fera 5 s adresovateľným podsvietením RGB a veľmi tichými ventilátormi. Takže sa nemusíte obávať hluku ani vysokých teplôt, ani keď sa vráti horúce leto. A úložisko? K dispozícii budete mať SSD disk Kingston M.2 s veľkorysou kapacitou 1 TB a rozhraním NVMe s vysokou rýchlosťou čítania až 3500 MB/s a rýchlosťou zápisu 2100 MB/s.

Herné počítače pod stromčekom potešia každého hráča

 
Aj keď je Grunex Gamer základným modelom, môžete smelo pokračovať v hraní širokej škály vzrušujúcich veľkých hier vrátane efektov RTX, zapnutého DLSS v automatickom režime a v rozlíšení Full HD. Vyskúšali sme napríklad hru Shadow of the Tomb Raider pri 112 FPS. Hra Marvel's Spider-Man: Miles Morales bežala pri veľmi solídnych 55 FPS a rovnaký výsledok sme dosiahli aj v hre Dying Light 2. Vyskúšali sme aj Cyberpunk 2077 pri snímkovej frekvencii 35 FPS. Možností je veľa.

 

LYNX Grunex ProGamer - výkonný herný počítač so všetkým

Chcete si naozaj užiť hranie bez toho, aby ste sa museli starať o požiadavky nových titulov? LYNX Grunex ProGamer je tým správnym riešením pre tých, ktorí sa chcú naplno ponoriť do hrania bez viditeľných kompromisov. Aj tu nájdete spoľahlivý šesťjadrový procesor Intel Core i5 12400F 12. generácie, ktorý pulzuje pod podsvieteným chladičom SilentiumPC Fera 5. V tomto prípade sa mu však už vyrovná o triedu vyspelejšia grafická karta Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 3060 s 12 GB RAM a poriadnou porciou výkonu navyše. Aj v tomto prípade skrinku osvetľuje dvojica pamäťových modulov Kingston Fury RGB s časovaním CL 16 a celkovou kapacitou 16 GB DDR4 s frekvenciou 3 200 MHz. SSD disk od toho istého výrobcu bude opäť ponúkať kapacitu 1 TB a vysoké prenosové rýchlosti čítania a zápisu (3 500 MB/s a 2 100 MB/s).

Herné počítače pod stromčekom potešia každého hráča

 
O distribúciu energie sa tentoraz stará o niečo výkonnejší zdroj Gigabyte P550B s certifikáciou účinnosti 80+ Bronze. Komponenty ProGameru sú samozrejme umiestnené v mimoriadne priestrannej skrini Cooler Master MasterBox MB520 s adresovateľným RGB podsvietením, bočnými panelmi z tvrdeného skla, prachovými filtrami a integrovanými ventilátormi, ktoré hrajú všetkými možnými farbami.

Ako vyzerajú výsledky herných testov? LYNX Grunex ProGamer už presahuje rámec základného hrania vďaka povestnému výkonu grafickej karty, takže si môžete skutočne vychutnať herné novinky plynulo a s vysokou snímkovou frekvenciou. Opäť sme zvolili rovnaké nastavenia, t. j. rozlíšenie Full HD, efekty raytracingu a používame služby DLSS. Dying Light 2 dokáže vykresľovať pri 80 FPS, hru Marvel's Spider-Man: Miles Morales si môžete vychutnať pri priemerných 75 FPS, Shadow of the Tomb Raider dosahuje nadpriemerných 161 FPS a dokonca aj Cyberpunk 2077 beží na vysoké detaily pri 49 FPS.

 

LYNX Grunex UltraGamer - dokonalý počítač pre hráčov náročných na výkon

Na pomyselnom vrchole novej série počítačov LYNX Grunex pre rok 2023 sa majestátne týči UltraGamer - špičková herná beštia, ktorá si podmaní vašich súperov a zároveň vás uchváti detailnými vizuálnymi efektmi a textúrami. Samozrejme, nebudete obmedzovaní ani vtedy, keď budete chcieť okrem hrania hier aj streamovať alebo upravovať video.

Procesor Intel Core i7 12700F tiež pochádza z 12. generácie Alder Lake a vďaka kombinácii 8+4 jadier (výkonných a úsporných) a 20 vlákien s frekvenciou až 4,9 GHz vo výkonných variantoch je najlepším partnerom nadupanej grafickej karty Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 3070. Táto dvojica naozaj nezadržiava dych a dostane aj duo 16 GB modulov RAM Fury 3 200 MHz CL16 RGB a flashové úložisko NVMe M.2 SSD s 1 TB priestoru od spoločnosti Kingston.

Herné počítače pod stromčekom potešia každého hráča

Hoci vďaka zostave UltraGamer budete myšou ovládač obrovskú porciu energie, počítač zostáva efektívny a komponenty bez problémov napája kvalitný 650W zdroj Gigabyte P650B, ktorý má aj certifikát účinnosti 80+ Bronze. Aj v tomto prípade udržuje teploty na uzde spoľahlivý a robustný chladič procesora SilentiumPC Fera 5 a priestranná skriňa Cooler Master MasterBox s prepracovaným prúdením vzduchu - priepustnosťou vzduchu, ktorá je pre kvalitné chladenie kľúčová.

Na aký zážitok sa môžete tešiť pri variante UltraGamer? O pokročilej hre so svetlom a odrazmi niet pochýb. Hordy zombíkov v hre Dying Light 2 sa budú preháňať v priemere pri dychberúcich 98 FPS, hra Marvel's Spider-Man: Miles Morales rozhýbe siete pri 83 snímkach za sekundu a futuristický Cyberpunk 2077 si môžete vychutnať s plynulým vizuálom a viac ako 60 FPS. 

Herné počítače pod stromčekom potešia každého hráča
 

 

Skvelé herné počítače s množstvom funkcií a skvelou cenou

Nový rad herných počítačov LYNX Grunex ponúka skvelú rovnováhu medzi herným výkonom a kvalitnými komponentmi za skvelú cenu. Základom je vždy osvedčená kombinácia úložiska SSD, rýchlych pamäťových modulov, dobre vybavenej základnej dosky Gigabyte B660M DS3H s pestrou ponukou portov a ďalším voľným slotom M.2 mimo osadeného disku. Môžete sa však spoľahnúť aj na ďalšie funkcie, ako je správa káblov, trojročná záruka alebo predinštalovaný operačný systém Windows 11. Všetky počítače boli testované v rozlíšení Full HD, so zapnutou funkciou RTX a automatickou funkciou DLSS.

Herné počítače pod stromčekom potešia každého hráča

 
Výber variantu s vysnívanou porciou výkonu procesora a grafickej karty je potom úplne na vás. Skladom a s dodaním do Vianoc sú k dispozícii na CZC.cz. Tak o ktorý z nich napíšete Ježiškovi?





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18389)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk