Novoročný výpredaj 2023: Kúpte si legálny Windows 10 a licenciu Office od 6,12 €!

Zmeškali ste výhodný predaj licencovaného softvéru v uplynulých týždňoch a mesiacoch? Žiadny problém, nakúpte si ho so zľavou práve teraz!

pridal PR 29.12.2022 o 10:34 pod software
Novoročný výpredaj 2023: Kúpte si legálny Windows 10 a licenciu Office od 6,12 €!

SOFTWARE > NOVINKY >

Softvér sa neustále vyvíja a vývojári zlepšujú výkon, funkčnosť atď. prostredníctvom aktualizácií, ktoré tiež pomáhajú používateľom získať lepšie skúsenosti alebo zvýšiť produktivitu. S týmito aktualizáciami prichádza potreba inovácií. Neustále inovácie môžu byť drahé, najmä pokiaľ ide o špičkové produkty, ako je Microsoft Office a operačný systém Windows, ktoré milióny ľudí na celom svete používajú v každodennom domácom a pracovnom prostredí.

S novoročným výpredajom Godeal24 môžu kupujúci získať najlepšie ponuky na softvér, ako sú OS Windows a Microsoft Office. Každý nákup uskutočnený prostredníctvom platformy je 100% bezpečný a prichádza so zaručenými originálnymi produktovými kľúčmi, ktoré sú kupujúcemu doručené okamžite a 24/7 vyhradenou podporou, ktorá mu pomôže v prípade akýchkoľvek problémov. Najpoužívanejší Windows 10 Pro len za 7,25 €. Ak si kúpite balík Windows 10 Pro 2PC, jeho cena je len 6,12 € za kus. Môžete ušetriť viac peňazí a kúpiť viac novoročných darčekov! Teraz môžete vždy vlastniť najnovšiu verziu Office 2021 Pro už za 24,25 € a už sa nemusíte obávať žiadnych problémov so softvérom, čo môže zvýšiť vašu produktivitu. Ak si potrebujete kúpiť viac ako jeden kus, Office 2021 Pro stojí iba 13,05 €! Godeal24 predáva iba autentický operačný systém Windows, balíky Office a ďalšie počítačové nástroje a softvér.

Najpredávanejší: Autentický MS Office 2021 od 13,05 €


Autentický Windows 10 Pro od 6,12
!

 
Zľava 62% na balíčky a ďalší MS Office, s kódom kupónu „GG62"

 

Zľava až do 50% na ďalší Windows, s kódom kupónu „GG50"

Godeal24 má kompletný a profesionálny obchod s rozsiahlym katalógom 100% zaručených a zákonných digitálnych licencií. Rovnaký softvér môžete získať so zľavou viac ako 80 % a je stále oficiálny. Nielen populárny operačný systém Windows a Office, ale aj praktickejšie počítačové a mobilné softvérové ​​nástroje, ako napríklad séria IOBIT, softvér Ashampoo, Disk Drill a mnohé ďalšie.


Viac počítačových nástrojov: Najlepšia cena, najlepšie produkty!

 
Veľkoobchod pre podnikateľov: OS Windows a Microsoft Office

Spoľahlivosť Godeal24 sa plne odráža v dobrej online reputácii, ktorú má a v mnohých pozitívnych recenziách na TrustPilot, kde je spoločnosť v 98 % hodnotení hodnotená ako „vynikajúca a skvelá“. Je to kvôli kvalite zážitku z nakupovania a mnohým výhodám, ktoré obchod ponúka: okrem možnosti vybrať si z mnohých originálnych produktov so zľavami až 90% vám digitálna dodávka umožní dostať váš softvér priamo na svoju e-mailovú adresu do niekoľkých sekúnd od nákupu. Pre kupujúceho je to veľmi pohodlný spôsob doručenia.

Godeal24 garantuje, že ponúka 24/7 profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a produkt môžete bez problémov používať!
Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19879)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk