Kameo dostáva co-op, Square prináša strieľačku

pridal saver 6.4.2006 o 10:09 pod hry
HRY > NOVINKY >

Microsoft a Rare dnes ohlásili vydanie co-op packu pre ich akčnú adventúru Kameo: Elements of Power. Pack má len 26 MB, stiahnuť si ho môžete zadarmo, jediné čo treba na jeho spustenie, je mať prejdenú single player kampaň. K tomu MGS vydalo aj 2 nové kostýmové packy. Ak chcete vidieť, ako vyzerá hra v pohybe, tu nájdete naše gameplay video.

V Japonsku sa práve konal media briefing k Xbox360 a odznelo tam niekoľko zaujímavých vecí, medzi ktorými vynikla hlavne nová hra od Square Enix a Game Arts. Tá bude netradične strieľačka  a ešte netradičnejšie exkluzívne pre Xbox360. Hra má pracovný názov Project Sylph a bude to arkádová sci-fi vesmírna akcia. Ukázaný bol aj trailer, no natáčanie bolo zakázané, takže viac sa o hre dozvieme na E3.

Spomínané boli aj RPG hry, hlavne Blue Dragon a Lost Oddysey, kde Blue výjde už koncom roka a Oddysey v priebehu roka 2007 s tým, že toto leto naň môžeme čakať 20 minútové demo (video?). Ohlásená bola aj nová RPG s real-time elementami od Tri-Ace, no žiadne bližšie detaily neboli zverejnené.

Nakoniec MS prezentoval aj novú modrú edíciu konzoly pre Japonsko bundlovanú s Fifou. Reč prišla aj na Live Arcade, z ktorého MS eviduje už 52.000 downloadov a Capcom tam práve ohlásil pridanie Pac-Mana a Galagy. Pac-man bude mať oproti pôvodnej verzii pridané extra featury, kde nebudú chýbať rebríčky. Namco zase ohlásilo jednu retail hru Zegapain, ktorá je založená na práve začínajúcej anime show. Hra bude obsahovať aj komix a Xbox Live boje. Podľa traileru vraj štýl grafiky pripomína Zone of Enders. K tomu bol ukázaný aj trailer na nový Gundam Online, ktorý pripomínal zo začiatku bežné americké FPS vojnové hry, až pokým postava nenastúpila do mecha a neroztočila to.





Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, xbox






na
Xbox 360

Vývoj: Microsoft / Rare
Štýl: akčná adventúra
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19595)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk