Týždenník - Odklady a rušenia hier

Tento týždeň bol zvláštny, mali sme tu ako ohlásenia a gameplaye, tak odklady a rušenia.

pridal saver 5.2.2023 o 21:32 pod hry
Týždenník - Odklady a rušenia hier

HRY > NOVINKY >

Z nových hier Ubisoft po rokoch vývoja ohlásil The Crew: Motorfest, ktorý chce vydať ešte tento rok a ktorý veľmi pripomína Forzu, aj keď v slabšom prevedení. Hra bude tentoraz na Oahu ostrove na Havaji. Bude to teraz menšia The  Crew hra a uvidíme, kam to autori dotiahnu.

Ohlásený bol oficiálny prídavok zničeného AN-225 lietadla do Flight Simulatora. Prišla aj nová gameplay ukážka z Resident Evil 4 remaku, ktorá kvalitou grafiky práve neohúrila. Popritom sme mali aj ďalší gameplay, kde sa bližšie ukázal aj ruský Atomic Heart.

Ten vyzerá veľmi zaujímavo. Tajomné komplexy vždy majú štýl. Čo však štýl nemalo, bola ukážka z iného ruského titulu a to The Day Before. Ten ukázal 10 minút svojho gameplayu a vyzeral dosť nevýrazne. Zdá sa, že po fake videách z hry skutočne niečo existuje.

Tento týždeň sme mali aj plný odkladov a rušení hier a napríklad bol odložený Star Wars Jedi: Survivor alebo aj PC verzia The Last of Us Part I, ale obe len o pár týždňov. Rušenia však boli zaujímavejšie, kde EA zrušilo Apex Legends Mobile, vývoj Battlefield Mobile a potichu aj singleplayerovú hru v Apex Legends univerze. Popritom Smilegate zatvára Crossfire X a s podporou končí aj multiplayerovka Knockout City. Plus ďalší obsah nepríde ani do Back 4 Blood. Nakoniec Sony zrušilo PS Plus kolekciu.  

Čo nebolo zrušené, je Hogwarts Legacy, ktoré príde podľa plánu budúci týždeň. Tam sme už videli aj mapu hry.

Z mobilov Samsung tento týždeň predstavil Galaxy S23 sériu s upraveným dizajnom a zvýšenými cenami a popritom predstavil aj nové Galaxy Book 3 notebooky. Z hardvéru AMD ohlásilo ceny svojich 3D procesorov z Ryzen 7000 série a samozrejme nie sú nízke.

Netflix cez týždeň ohlásil, že skončil so sharovaním hesiel a chcel to obmedziť na nutnosť pripojenia k domácej sieti raz za mesiac, ale nakoniec to zrejme pre odozvu zatiaľ stiahol. Povedal, že to ešte nemalo ísť von. Z filmov James Gunn predstavil svoju víziu DC univerza. A pozreli sme sa aj na to, aký bol rok 2022 v slovenských kinách. Plus objavil sa trailer na Murder Mystery 2

Z recenzií sme priniesli Dead Space remake, ale aj recenziu na Xboxové Age of Empires II, ktoré ide aj cez cloud a touchscreenovo. Ohodnotili sme aj Hi-Fi Rush alebo Spongeboba. Pozreli sme sa aj na DLSS3 v Cyberpunku, Porozprávali sme sa aj s autormi Way of the Hunter o ich novom DLC a aj so Stefanie Joosten o Wanted: Dead. Z hardvéru sme otestovali MSI Raider GE66.

Keďže začal február, zhrnuli sme si, aké hry prídu tento mesiac a to hlavne Hogwarts Legacy alebo Atomic Heart. Pozreli sme sa aj na filmy a seriály.

Budúci týždeň bude veľmi zaujímavý z pohľadu článkov. Prinesieme totiž recenziu na Hogwarts Legacy, pozrieme sa na HTC Flow, ohodnotíme indie horor Trenches a v piatok prinesieme jedno veľmi zaujímavé video. Pripravujeme pre vás aj ďalší podcast, tentoraz o obrovských pokrokov v oblasti umelej inteligencie.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17921)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk