Paradise brány do raja sa otvárajú

pridal spacejunker 12.4.2006 o 21:04 pod hry
HRY > NOVINKY >

Srdce každého fanúšika žánru adventúr musí tento mesiac pišťať radosťou. Do predaja sa dostane očakávané pokračovanie klasiky Dreamfall: The Longest Journey a v závese (a možno aj trochu neprávom v tieni) sa otvoria brány do Paradise, raja dizajnéra a výtvarníka Benoíta Sokala. Tento pán má na svedomí obe Syberie a vo svojom rozprávačskom umení nemieni poľaviť ani v prípade Paradise. Hlavným hrdinom je opäť žena a opäť ju čaká epické dobrodružstvo vo fiktívnej, ale o to atraktívnejšej krajine, plnej čudesných osôb, zvierat a vyzývavých hádaniek.

Z aktuálneho preview na serveri GameSpot sa môžete dozvedieť, že hrdinka zmenila meno. Už nenesie meno Karenn Crown, ale počúva na menej exotické Ann Smith, o ktorom je presvedčená, že je jej pravé. My si myslíme, že nie je, ale budeme sa tohto mena držať. Ann je študentka na ceste do svojej domoviny. Do cieľa však nedorazí. Jej lietadlo je zostrelené na hraniciach Madarganu (fiktívny africký štát). Na pomoc prichádza princ a poskytne jej útočisko vo svojom sídle do doby, než amnézia pominie. Ann si na nič nepamätá a keby nebolo sluhu prehrabávajúceho sa jej batožinou, ani by nevedela, ako sa volá. Ako sa neskôr ukáže, Ann je dcéra kráľa Madarganu, ktorý zápasí s nepokojmi v uliciach a zárodkami odboja proti jeho krutovláde.

Dobrodružstvo Ann začína v okamihu, keď sa preberie v paláci a začína hľadať odpovede. Po krátkom zoznámení sa s obyvateľmi paláca, je jej zverený do opatery uväznený čierny leopard. Ostatné snáď už poznáte. Princ pomôže Ann iba pod jedinou podmienkou, musí odprevadiť leoparda na miesto jeho posledného odpočinku, čo je podľa knižnej predlohy od Hemingwaya, ktorou sa Paradise nepatrne inšpirovala, na vrchole hory Kilimandžáro. Čierna mačička nebude iba príveskom, ale občas sa vám dostane pod kontrolu a budete s ňou riešiť jednoduché úlohy. Napríklad vyskočíte na vysoko položené miesto a prinesiete túžený predmet.

Popisovaný príbeh Paradise zachytáva renderované intro video. Takmer dvojminútová ukážka sleduje nešťastný let a výmenu názorov medzi kráľom a nájomným žoldnierom na palube čudesného parníka, na ktorom sa podpísal nezameniteľný Sokalov štýl. Intro nájdete tu (14 MB) alebo tu (42 MB).

Update: Bola aktualizovaná galéria sériou nových obrázkov.





Paradise brány do raja sa otvárajú Paradise brány do raja sa otvárajú Paradise brány do raja sa otvárajú Paradise brány do raja sa otvárajú Paradise brány do raja sa otvárajú Paradise brány do raja sa otvárajú Paradise brány do raja sa otvárajú Paradise brány do raja sa otvárajú Paradise brány do raja sa otvárajú
Paradise brány do raja sa otvárajú  Paradise brány do raja sa otvárajú  Paradise brány do raja sa otvárajú
Paradise brány do raja sa otvárajú  Paradise brány do raja sa otvárajú  Paradise brány do raja sa otvárajú
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Micro Application / White Birds Productions
Štýl: adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  apríl 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk