God Hand božská bojovka

pridal spacejunker 19.4.2006 o 13:51 pod hry
HRY > NOVINKY >

Legenda praví o človeku, čo zachránil svet pred hroznými silami zla. Jeho ruky, asi bohmi počarené, zlaté boli. Ľudia ho rešpektovali a hovorili mu Božská ruka. Ak sa niekto zmocní legendárnej ruky, získa nadľudské schopnosti a stane sa bohom alebo démonom. Pred takýmto rozhodnutím bude stáť aj mladík skúpi na slovo, ktorý zachráni v lese ženu pred útokom banditov. V akejkoľvek inej bojovke by hrdina vyprášil kožuchy útočníkom a odmenu by si odniesol v náručí, nie však v God Hand. Banditi nie sú obyčajní banditi, ale nechvalne známi prisluhovači Božích rúk, ktorí svoje brutálne útoky ospravedňujú tým, že konajú (lovia) v mene boha. Ich sila je obrovská a ich celé telo pokrýva brnenie.

Jean síce zachráni neznámu (podarí sa jej utiecť), ale v rámci dobrých zvykov si banditi odnesú suvenír - jeho pravú ruku. Po sérii záchvatov spôsobených bolesťou upadne do bezvedomia a zobudí sa v krčme. Jeho ruka je späť na mieste, ale cíti, že nie je jeho. Cíti, že patrí niekomu inému. Bohovi. Jeanova pravá paža je legendárna Božia ruka! V iných bojovkách by hra získaním mocného objektu skončila, nie však v God Hand. Tu práve začína. Božia ruka má obrovskú moc, ale je aj vodou na mlyn problémov. Po našom hrdinovi pôjdu desiatky hrdlorezov s cieľom získať ruku späť.

Z týchto riadkov by sa mohlo zdať, že God Hand je ďalšia z rady bojoviek, kde sa bude hájiť česť. Nie je to celkom pravda. Jean je nielen skúpi na slovo, ale bojuje zásadne iba s tými, ktorí sa mu protivia (a to bude väčšina v hre). Sem tam si zanadáva, či zažartuje a uprednostňuje boj holými rukami. Veď ako by aj nie, keď jedným úderom "ruky" môže zrušiť niekoľkých protivníkov a jedným pekným kopancom doslova vystreliť banditu smerom k oblakom! Jean bude mať v zálohe dve sady úderov. Tá silnejšia bude k dispozícii iba v okamihu, keď mu bude žiariť ruka zlatom. Okrem ofenzívnych ťahov nebudú v súbojovom systéme chýbať ani populárne vykrývačky či protiútoky.

God Hand vzniká v japonskom štúdiu Clover (dokončuje adventúru Okami) a okrem solídnej porcie brutality a akcie, ponúkne aj množstvo žartíkov, ako kopanec do rozkroku, padajúce kovové vane či obrovské jahody v rukách hrdinu.





God Hand božská bojovka God Hand božská bojovka God Hand božská bojovka God Hand božská bojovka God Hand božská bojovka God Hand božská bojovka God Hand božská bojovka God Hand božská bojovka God Hand božská bojovka
God Hand božská bojovka
Páči sa mi!






PS2

Vývoj: Capcom / Clover Studio
Štýl: Bojovka
Dátum vydania:  február 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19573)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk