God Hand kritika v prvých recenziách

pridal spacejunker 16.10.2006 o 9:54 pod hry
HRY > NOVINKY >

Jeden z jasných favoritov tohtoročnej E3 v prvých recenziách na jednej strane pohorel, na tej druhej získava pozitívne ohlasy. Keby nebola hra od štúdia Clover a Capcom by ju dostatočne nespropagoval, tak o ňu nik nezakopne, kritizuje IGN beat' em up God Hand v recenzii, v ktorej si hra odniesla doposiaľ najnižšie hodnotenie 3/10. V recenzii sa kritike nevyhol chudobný dizajn prostredí, old-school ovládanie, od ktorého vraj bolia ruky, nekontrolovateľná kamera, nevyvážený systém dopĺňania zdravia, ako aj vysoká obtiažnosť.

Okrem negatív má God Hand aj niekoľko pozitív. Ocenený bol hlavne bojový systém. Vytvárate si vlastné reťazce úderov použitých v kombe. Týmto sa mení celý štýl hry, pretože nové údery si odomykáte (kupujete) a neustále meníte štýl boja, čo je zaujímavé a pri rôznych typoch nepriateľov aj nevyhnutné. Recenzent však dodal, že prakticky používate iba dve tlačítka a rýchlo ich stláčate, pokiaľ nie sú všetci v leveli mŕtvy. IGN označuje God Hand za hru, ktorá sa stane rýchlo nudnou, otravnou a frustrujúcou.

S úplne iným názorom sa môžete stretnúť na GameSpote, kde si hra odniesla hodnotenie 8/10. Kritizované sú stereotypnosť a plytký dizajn úrovní. Nezameniteľný humor a paródiu vraj tiež neoceníte, je to len bojovka s nasekanými úrovňami plnými nepriateľov, čakajúcich, kým ich nakopete do zadku. Na ovládanie (aj kamerový systém) sa dá vraj zvyknúť a obtiažnosť sa prispôsobuje vašim výkonom. Pozornosť si zaslúži aj hudba, ktorá sa na prvé počutie absolútne k štýlu hry nehodí, ale počas hrania už surferská gitarka vystihuje náladu plieskania zadkov bojovo naladených ženských, či odpálením home runu s nepriateľom pomocou Božej ruky. Obe recenzie sa zhodujú v tom, že hra nie je pre každého, čo platí dvojnásobne pre humorne ladený štýl. Podľa ďalších názorov, v hre nič nedáva zmysel. Viac o hre nájdete tu.

God Hand je posledným titulom štúdia Clover, ktoré sa Capcom rozhodol zatvoriť. V Európe sa začne predávať vo februári 2007, kedy sa dostane na trh aj ďalší, mimoriadne očakávaný titul od Clover Okami.





God Hand kritika v prvých recenziách God Hand kritika v prvých recenziách God Hand kritika v prvých recenziách God Hand kritika v prvých recenziách God Hand kritika v prvých recenziách God Hand kritika v prvých recenziách God Hand kritika v prvých recenziách God Hand kritika v prvých recenziách God Hand kritika v prvých recenziách
God Hand kritika v prvých recenziách  God Hand kritika v prvých recenziách
Páči sa mi!






PS2

Vývoj: Capcom / Clover Studio
Štýl: Bojovka
Dátum vydania:  február 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18393)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk