God of War II začiatok konca

pridal spacejunker 24.4.2006 o 12:07 pod hry
HRY > NOVINKY >

Tak si to zrátajme. Máme tu jedného brutálneho boha, krvavú cestu končiacu niekde hlboko v gréckej mytológii, nové smrteľné zbrane, beštiálne kombá a na vypreparovanie pripravených nových adeptov. Stačí to na pokračovanie najlepšej akcie minulého roka God of War? David Jaffe (bývalý hlavný dizajnér) a Cory Barlog (terajší šéf vývoja) sú presvedčení, že God of War II bude minimálne tak dobrý ako predchodca, ba možno aj lepší. Autorský tím sa snaží vylepšiť každý jeden prvok a skvalitniť herný zážitok. Zoberme si napríklad súbojový systém.

Fungoval absolútne na jednotku, bol plynulý a kombá sa rozdávali doslova samé. V dvojke to vylepšenie znamená, že si len tak vykopnete do vzduchu protivníka, aby ste si v "kľude" mohli prepnúť zbraň a doraziť ho s ňou, než stihne dopadnúť na zem (Devil May Cry?). Samotná akcia by nemala stáť v ceste prekonávaniu prekážok a naopak. Mali by stáť zhruba na rovnakej úrovni. Niektoré sa vrátia z predchodcu, ako spálenie muža v klietke (autori, chcú aby ste pocítili, že hráte za Kratosa), iné pribudnú. A môžete vziať jed nato, že do riešenia puzzlov budú tentoraz zapojené aj nové zbrane.

„The End Begins“ - táto malá noticka stojí na konci čerstvého (sánka dole) traileru (27 MB, local download). Podľa aktuálneho rozhovoru na 1UP, God of War II určite nebude posledným dielom krvavej výpravy Kratosa. Autori by chceli rozpovedať mnohé príbehy, takže môžeme očakávať, že séria bude pokračovať aj na PS3. David Jaffe a Cory Barlog majú jasno, kde príbeh končí a koľko by malo byť pokračovaní. Koľko ich však bude v skutočnosti, to je prekvapenie.

S dychberúcim dvojminútovým trailerom, kde uvidíte mnohé nové útoky, zbrane a v neposlednom rade aj brutálne zaobchádzanie s protivníkmi a jedným prerasteným mini bossom, bol uvoľnený aj teaser (12 MB, local download), ktorý bol pri príležitosti ohlásenia hry premietnutý na GDC 2006. Obe videá končia nezabudnuteľnou scénou, v ktorej Kratos dostáva chuť na krídielko Gryphona.





God of War II začiatok konca God of War II začiatok konca God of War II začiatok konca God of War II začiatok konca God of War II začiatok konca God of War II začiatok konca God of War II začiatok konca God of War II začiatok konca God of War II začiatok konca
Páči sa mi!






PS2

Vývoj: SCEE / SONY Santa Monica
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 27. apríl 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk