Mobilné hry Dead Trigger 2, Unkilled a Shadowgun Legends sa presúvajú pod DECA Games

Brnenské štúdio Madfinger presúva svoje úspešné mobilné hry pod novú hlavičku, aby sa sústredilo na nadchádzajúci projekt.

pridal matus_ace 27.3.2023 o 11:02 pod hry
Mobilné hry Dead Trigger 2, Unkilled a Shadowgun Legends sa presúvajú pod DECA Games

HRY > NOVINKY >

Brnenské štúdio Madfinger má na konte niekoľko veľmi úspešných mobilných titulov, najmä Dead Trigger 2, Unkilled a Shadowgun Legends. Spolu majú ich hry viac ako 300 miliónov stiahnutí, ale už pred nejakou dobou štúdio oznámilo, že sa plánuje presunúť na PC hry a pripravuje svoju prvú veľkú multiplayerovku na Unreal Engine 5. Celý tím sa sústredí na nový projekt, ale aby tým populárne mobilné hry netrpeli, rozhodli sa ich v Madfingeri presunúť pod hlavičku DECA Games.

Na našich hrách nám veľmi záleží a sme naozaj vďační fantastickej komunite stoviek miliónov hráčov, vďaka ktorej je naše štúdio tým, čím je dnes,“ povedal Marek Rabas, Creative Director a CEO MADFINGER Games. "Náš nový projekt si vyžaduje našu plnú pozornosť a uvedomili sme si, že našim predchádzajúcim titulom nemôžeme venovať toľko starostlivosti, koľko by sme chceli."

Po mnohých mesiacoch hľadania bola spoločnosť DECA Games vybraná ako ideálny partner na podporu a vylepšenie predchádzajúcich hier spoločnosti MADFINGER. Ich skúsenosti s revitalizáciou starších hier sú bezkonkurenčné a fanúšikovia môžu v nasledujúcich rokoch očakávať mnoho nových zážitkov a zábavy.

"Chcel by som sa všetkým poďakovať za dobrodružstvá, ktoré sme spolu prežili pri tvorbe, podporovaní a hraní týchto skvelých hier," pokračoval Rabas. "Bez vás všetkých by to nebolo možné. A všetkým našim fanúšikom chcem povedať, nech sa nebojí. Toto nie je koniec, ale nový začiatok!"

DECA Games k tomu dodali:

"DECA Games je nezávislé vydavateľstvo, ktoré je súčasťou skupiny Embracer a je úplne zamerané na live operations. Preberáme a oživujeme hry, keď starnú alebo keď ich pôvodný autor už nemôže podporovať. K svojim hrám a hráčom sa správame vždy s rešpektom a náš cieľ je poskytovať verným fanúšikom našich hier nepretržitý cyklus zábavy a dobrodružstva a vytvoriť pre nich jedinečný herný zážitok."





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19608)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk