Herné slúchadlá Sony INZONE sú teraz lacnejšie!

Hráči pozor! Od apríla spoločnosť Sony znižuje cenu svojich vybraných herných slúchadiel.

pridal saver 11.4.2023 o 10:53 pod hardware
Herné slúchadlá Sony INZONE sú teraz lacnejšie!

HARDWARE > NOVINKY >

Hráči pozor! Od apríla spoločnosť Sony znižuje cenu svojich vybraných herných slúchadiel. Drôtové slúchadlá INZONE H3 teraz stoja len 63.20 € v aktuálnej akcii (pôvodne 100 €) a bezdrôtový model INZONE H7 si aktuálne zaobstaráte za 199 € (pôvodne 229 €).

Aktuálne tak rad INZONE predstavuje ešte zaujímavejšiu ponuku pre konzolových i PC hráčov. Herné slúchadlá H7 kombinujú 40-hodinovú výdrž batérie s technológiou priestorového zvuku 360 Spatial Sound for Gaming, ktorá pomáha hráčom lepšie sa orientovať v hrách a jednoduchšie poznať zdroj a smer zvukov okolo seba. Neprepočujete tak protihráčov, ktorí sa skrývajú v tieni alebo za stenami a prekážkami, čo vám poskytne pri hraní značnú strategickú výhodu. Rovnakou technológiou je vybavený aj dostupnejší model INZONE H3. Ten k svojmu hernému zariadeniu pripojíte cez štandardný 3,5 mm jack alebo USB Audio box.

Najvyšší model slúchadiel Sony INZONE, model H9, sa pýši všetkými spomínanými technológiami, navyše však ponúka ešte pohodlnejšie čalúnenie a je vybavený funkciou aktívneho potlačenia okolitého hluku. Tým pomáha hráčom ešte lepšie sa izolovať od okolitého prostredia a viac sa ponoriť do hry. Výdrž batérie modelu H9 je až 32 hodín v režime aktívneho potlačenia hluku a slúchadlá je možné pripojiť až k dvom zariadeniam naraz (USB dongle + Bluetooth).

Pri všetkých modeloch Sony INZONE oceníte mäkké čalúnené náušníky a široký hlavový most, ktorý rovnomerne rozkladá hmotnosť slúchadiel na hlave. Vďaka tomu je zabezpečený maximálny komfort počas hrania a vy sa môžete nerušene ponoriť do herného sveta na celé hodiny. Samozrejmosťou je aj ramienkový vyklápací mikrofón s Discord certifikáciou. Slúchadlá tak bezproblémovo spolupracujú s množstvom komunikačných služieb, a vy sa tak so svojimi spoluhráčmi môžete jednoducho dohovárať na najrôznejších stratégiách.

Po pripojení slúchadiel k počítaču a inštalácii softvéru INZONE Hub navyše získate úplnú kontrolu nad nastavením zvuku a ďalších funkcií. Môžete napríklad upravovať dialógy v hre tak, aby boli zrozumiteľnejšie, a prispôsobovať zvuk presne podľa svojich predstáv.

Herné slúchadlá Sony INZONE môžete zakúpiť tu.





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20041)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk