Lost Planet demo look

pridal saver 14.5.2006 o 9:59 pod hry
HRY > NOVINKY >

Majitelia Xbox360 si už určite stiahli a zahrali demo na Lost Planet: Extreme Condition, prvú hru na Unreal 3 engine, ktorá sa ukázala v podobe dema. Treba povedať, že Lost Planet má naozaj niečo do seba. Hra je veľmi kvalitná ako po grafickej, tak aj po hernej, demo síce ukázalo len dva levely, z ktorých jeden bol zameraný na boj proti monštrám, druhý na boj proti pirátom, ani jeden neukázal boj v mechovi, no na prvé dojmy to stačilo.

Hra je akcia s pohľadom z tretej osoby, kde sa vy, ako mladý bojovník vydávate pomstiť smrť svojho otca. To by samo o sebe nebol problém, ale na ľadovú planétu prichádza nevítaná mimozemská návšteva a treba si poradiť aj s tou. Budete teda bojovať ako proti rozmanitým biomechanickým zverom, tak aj proti po zuby vyzbrojeným pirátom. Vždy si so sebou nesiete jednu alebo dve zbrane a granáty a robíte všetko preto, aby ste prežili. Zbrane však samé o sebe na prežitie nestačia, na ľadovej planéte je najdôležitejšie teplo a preto musíte neustále zbierať náplne do svojho špeciálneho obleku. Náplne vytvorí všetko zničené teplo a teda mŕtvi nepriatelia, streľba do zásobníkov, alebo explózie. Po zozbieraní sa hneď míňajú, teplo klesá a vy umierate. To sa nesmie stať, a ak budete chcieť v hre niekedy taktizovať, treba to robiť rýchlo.

Boj proti chrobákom z dema bol jednoduchší ako proti ľuďom, je ich síce veľa, majú hniezda odkiaľ vychádzajú, ale ich taktika je primitívna a sú pomalí. Horšie je to s ich bossmi (prerastenými kobylkami), ktorí sú trochu odolnejší. Ľudia majú oproti chrobákom rozmanité zbrane, používajú taktiky, likvidujú vás, nechýbajú im ani mechovia, raketomety a to všetko je zamerané presne na vás. Akonáhle sa všetky tie zbrane dajú do pohybu, ostáva vám len bežať strieľať a nezastaviť sa.

Grafika je úchvatná, síce nedosahuje prepracovania napríklad Gears of War, ale detaily prostredí a kvalita textúr je veľmi slušná, malé efektíky sú prakticky všade a veľké efekty vás pri výbuchoch uchvátia. Vzhľadom na ľadový svet nechýba efekt zapadávania do snehu, stopy po vás, neustála metelica.

Celkovo veľmi chutná hra, ktorej síce podľa mňa trochu chýba taktika a krytie za objektmi (ako v GOW alebo GR), ale inak čistá akčná smrť. Ostáva len dúfať, že levely v plnej hre nebudú postupne stereotypné a stále rovnaké, v tomto snehovom prostredí sa to môže ľahko stať (našťastie obrázky naznačujú, že aká taká rozmanitosť v tom bude). Dúfajme, že si Capcom dá záležať. Gameplay video 1, video 2.





Lost Planet demo look Lost Planet demo look Lost Planet demo look Lost Planet demo look Lost Planet demo look Lost Planet demo look Lost Planet demo look Lost Planet demo look Lost Planet demo look
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






Xbox 360
PC
PS3

Vývoj: Capcom / Capcom
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 12. január 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk