MSI odhaľuje jedinečnú edíciu notebooku v spolupráci s Mercedes-AMG

Spoločnosť MSI usporiadala otváraciu akciu MSIology: Luxusný Herný zážitok. V rámci tejto akcie predstavila MSI limitovanú edíciu notebooku Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport v spolupráci s Mercedes-AMG.

pridal PR 27.6.2023 o 15:13 pod hardware
MSI odhaľuje jedinečnú edíciu notebooku v spolupráci s Mercedes-AMG

HARDWARE > NOVINKY >

Spolupráca MSI a Mercedes-AMG Motorsport prináša notebook Stealth 16, ktorý kombinuje luxus a vysoký výkon. Jeho farebné prevedenie Selenite Gray, dopĺňajú exkluzívne kosoštvorcové vzory AMG a šasi notebooku je vyrobené zo zliatiny horčíka a hliníka, tým evokuje tajomný imidž, ktorý vzdáva hold odolnému Mercedesu-AMG GT2 na závodnej trati. Nadšencov do motoristického športu určite nadchnú logá Mercedes-AMG Motorsport na hornom kryte, spodnom rámčeku a zadnom kryte, ktoré ešte umocnia ich vzrušenie.

Vnútorný výkon zodpovedá pozoruhodným vlastnostiam nájdeným v exteriérovom dizajne. Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport je poháňaný procesorom Intel Core i9 a grafickou kartou NVIDIA RTX 40, čo zaručuje pohlcujúci herný zážitok. Vďaka OLED displeju s rozlíšením 4K s pomerom strán 16:10 a pokročilému exkluzívnemu systému chladenia MSI CoolerBoost 5 s dvoma ventilátormi a piatimi teplovodnými trubicami je zárukou bezchybného vizuálneho zážitku. Súčasťou balenia je špeciálne navrhnuté príslušenstvo, ktoré je ukážkou spolupráce týchto prestížnych značiek.

MSI odhaľuje jedinečnú edíciu notebooku v spolupráci s Mercedes-AMG

Exkluzívne balenie Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport obsahuje špeciálne navrhnutú farebnú škatuľu, myš, podložku pod myš, USB disk, puzdro, pohľadnice a pásky na káble, ktoré dopĺňajú luxusný zážitok. Na každom príslušenstve sú hrdo vyobrazené logá MSI a Mercedes-AMG Motorsport, ktoré symbolizujú ich neochvejnú podporu tým, ktorí posúvajú hranice gamingu a športu.
 
Táto spolupráca vychádza zo spoločného úsilia oboch spoločností neúnavne dosahovať vrcholný luxus a výkon a ich snaženie si získalo široké uznanie.

Keď užívatelia otvoria veká notebookov MSI, je to začiatok honosnej cesty. Budú ohromení špičkovou kvalitou prevedenia a elegantným dizajnom, ktorý je luxusne spracovaný."
EricKuo, výkonný viceprezident za notebookovú divíziu spoločnosti MSI

Práve toto presvedčenie je pre spoločnosť Mercedes-AMG Motorsport kľúčové, a preto si vybrala MSI ako partnera pre spoluprácu.

„Bolo pre nás kľúčové nájsť partnera, ktorý zdieľa naše hodnoty a ambície. MSI, popredná značka v technologickom a hernom priemysle, sa ukázala ako ideálna voľba. Preukazuje silné odhodlanie k inováciám a vášeň pre vysoko výkonné produkty."
ChristophSagemueller, šéf Mercedes-AMG Motorsport

Počas druhej časti tlačovej konferencie, MSI predstavila svoje odhodlanie inovovať prostredníctvom rôznych nových funkcií u svojich produktov. Jednou z pozoruhodných hardvérových inovácií je nedávno predstavený Smart Touchpad na jej prémiovom hernom notebooku Raider GE78 HX Smart Touchpad. Ten prináša revolúciu v používateľskom prostredí tým, že umožňuje rýchly prístup k často používaným funkciám jediným kliknutím s možnosťou prispôsobenia jednotlivých funkcií podľa preferencií.

MSI odhaľuje jedinečnú edíciu notebooku v spolupráci s Mercedes-AMG


Rozšíriteľný touchpad je najväčším touchpadom, aký kedy bol na notebooku vidieť, a ponúka rozsiahlu plochu pre lepšiu interakciu. V oblasti softvéru využila spoločnosť MSI tiež potenciál generatívnej umelej inteligencie tým, že do svojich notebookov integrovala okrajovú verziu programu AI Artist, ktorý ponúka intuitívnejší a rýchlejší spôsob generovania fotorealistických obrázkov bez rizika úniku dát, najmä pre tvorcov.

Najnovšie informácie zo sveta MSI nájdete na ich oficiálnej stránke.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (0)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20348)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk