Titan Quest demo look

pridal spacejunker 18.5.2006 o 12:10 pod hry
HRY > NOVINKY >

Grécka mytológia ožila v nedávno uvoľnenej hrateľnej ukážke dokončovaného RPG Titan Quest. Každý, kto mal možnosť odskúšať toto demo vie, že Titan Quest úspešne vykráda Dungeon Siege. Autorský tím Iron Lore pod vedením Briana Sullivana, tvorcu Age of Empires, šije toto RPG pre široké masy. Všetko od vytvárania postavy, vylepšovania vlastností a schopností, cez bleskovú výmenu zbraní počas boja, až po navigáciu v hernom svete je prehľadné a intuitívne. Hráč sa nestráca pod množstvom štatistík, ani výberom povolania, ale investuje do štyroch základných vlastností, ktoré ďalej formuje vývojový strom schopností.

Ten možno rozdeliť na na aktívne a pasívne skilly, ktoré môžu byť priradené k obom tlačítkam myši, ako aj iné funkcie napríklad doplnenie many či života. Pasívne skilly sa okamžite premieňajú na zvýšenie vlastností, útoku, obrany, alebo umožnia držať v oboch rukách zbrane. Aktívne na druhú stranu zvyšujú útočné číslo a je ich možné používať kedykoľvek. Nájdu sa však aj také, ktoré sa aktivujú náhodne, ako Battle Rage, inými slovami berserk. V takomto záchvate padajú nepriatelia pod jediným úderom zbrane.

Dočasné boostovanie vlastností umožňujú aj magické monolity. Po ich aktivovaní sa vám zvýši pohyblivosť, v ich blízkosti doplní život, alebo získate iný bonus. Monolity sa zväčša vyskytujú v blízkosti početnejšej skupiny nepriateľov a neraz ich služby oceníte. To platí aj pre aktivovanie teleportov a studní života, kde sa vždy po smrti alebo nahraní pozície respawnete. V deme je odomknutá iba najľahšia obtiažnosť a vývoj postavy sa zastaví po dosiahnutí šiesteho levelu. Jedinú výzvu predstavuje záverečný boss v deme, ktorého sme pre vás vo videu (25 MB) skolili.

Už teraz môžeme prezradiť, že Titan Quest bude značne lineárne RPG. Počas putovania po Grécku, Egypte a ďalších krajinách budete iba niekoľko krokov od hlavnej cesty plniť nepovinné úlohy. Niektorých sa dokonca nebude dať vyhnúť! Obchodník nemôže prejsť so svojím záprahom ďalej, pretože mu cestu blokujú monštrá a oni zhodou okolností stoja v ceste aj vám. Boje sú klasickým klikfestom, kam kliknete, tam sa hrdina oháňa zbraňami. V plnej hre ich bude spolu s ostatnými predmetmi, ktorými môžete vyšperkovať postavu viac ako tisíc. Inventár sa vám zaplní už počas prvých krokov. Rozhodne budete mať z čoho vyberať.

Titan Quest svojím grafickým spracovaním schová do vrecka ktorékoľvek iné akčné RPG. Všade sú mäkké tiene, živé farby, využívajú sa v hojnej miere odrazy a svetelné efekty (hlavne pri kúzlach a v noci). Prostredia nie sú prázdne, dýchajú vlastným životom, mení sa plynule denná doba, chôdzou cez obilie (trávu) rozhýbete klasy, postavy sú plynule a bohato animované. Ani pri maximálnom priblížení netrpia nedostatkom detailov. Mapou nemožno otáčať, ani inak meniť pohľad kamery, môžete maximálne zoomovať. Aj keď Titan Quest neprináša do žánru nijaké závratné novinky, hrá sa veľmi dobre, na finálny verdikt si ale budete musieť počkať v recenzii.





Titan Quest demo look Titan Quest demo look Titan Quest demo look Titan Quest demo look Titan Quest demo look Titan Quest demo look Titan Quest demo look Titan Quest demo look Titan Quest demo look
Titan Quest demo look  Titan Quest demo look  Titan Quest demo look
Titan Quest demo look  Titan Quest demo look  Titan Quest demo look
Titan Quest demo look  Titan Quest demo look  Titan Quest demo look
Titan Quest demo look  Titan Quest demo look  Titan Quest demo look
Titan Quest demo look  Titan Quest demo look  Titan Quest demo look
Titan Quest demo look  Titan Quest demo look  Titan Quest demo look
Titan Quest demo look  Titan Quest demo look  Titan Quest demo look
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: THQ / Iron Lore
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 30. jún 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20285)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk