Vymeňte starý za nový. S akciou od Samsungu kúpite nový Galaxy A54 o desiatky eur lacnejšie

Odpredajte starý telefón a získajte Galaxy A54 výrazne lacnejšie a s bonusom. Už len pár dní máte na výhodnejšiu kúpu týchto zariadení

pridal PR 30.6.2023 o 19:18 pod hardware
Vymeňte starý za nový. S akciou od Samsungu kúpite nový Galaxy A54 o desiatky eur lacnejšie

HARDWARE > NOVINKY >

Už vás nepočúva staré zariadenie tak ako predtým? Chcete telefón s veľkou porciou výkonu a širokým spektrom špičkových funkcií a fotoaparátom, ktorý dokáže vytvárať vysoko kvalitné fotografie a videá? Stavte na model Samsung Galaxy A54! V rámci služby „Vymeňte starý za nový“ môžete jednoducho odpredať svoj starý telefón akejkoľvek značky, a mať tak nové zariadenie oveľa lacnejšie. Do konca júna pri nákupe Galaxy A54 získate navyše bonus až 80 eur k výkupnej cene používaného zariadenia.

Jednoduchý odpredaj

Služba „Vymeňte starý za nový“ ponúka jednoduché a rýchle riešenie všetkým zákazníkom, ktorí hľadajú spôsob, ako naložiť so svojim starým zariadením (akejkoľvek značky) a ušetriť na novom. Výkup je pritom veľmi jednoduchá záležitosť a ihneď pri ňom zistíte približnú cenu. Stačí registrovať svoj starý telefón a doplniť všetky potrebné údaje, ako sú značka a miera opotrebovania. Použité zariadenie sa vám v súlade s odpoveďami na jednotlivé otázky ocení a vám sa zobrazí výkupná cena. Potom už len vložíte IMEI číslo svojho nového Samsungu Galaxy A54 a priložíte čitateľnú kópiu účtenky.

Vymeňte starý za nový. S akciou od Samsungu kúpite nový Galaxy A54 o desiatky eur lacnejšie


Odkúpený model potom stačí odovzdať do jedného z 51 výkupných miest, prípadne si môžete objednať jeho vyzdvihnutie priamo u vás doma. Po zhodnotení stavu použitého telefónu vám spoločnosť ihneď zašle jeho výkupnú cenu. V rámci mimoriadnej akcie teraz navyše Samsung ponúka jednorazový bonus až 80 eur všetkým zákazníkom, ktorí si zakúpia práve spomínaný model Galaxy A54.

Ak si však na celý proces netrúfate alebo ho chcete mať rýchlo za sebou, stačí keď navštívite jednu z piatich značkových predajní Samsung v Bratislave, Banskej Bystrici, Žiline alebo Košiciach a celý výkupný proces starého zariadenia ako aj bonus vám odpočítajú priamo pri pokladni.

Príklad v praxi pri odkupe telefónu

A ako teda službu využiť? Povedzme, že by ste radi vymenili svoj Galaxy A51 za nový Galaxy A54. Jednoducho navštívte stránky novysamsung.sk a vyberte, aké zariadenie predávate – teda v našom prípade Samsung Galaxy A51. Potom zvolíte farbu a odpoviete na niekoľko otázok. Ak máte telefón len mierne opotrebovaný, bude výkupná cena 136 eur. A pretože ste si zakúpili nový Galaxy A54, získate navyše ďalších 80 eur. S týmto bonusom tak budete mať úplne nový telefón Galaxy A54 o 216 eur lacnejší. Z pôvodnej ceny 539 eur sa teda dostanete na iba 323 eur.

Mimoriadnu ponuku s bonusom až 80 eur pri nákupe nového smartfónu Galaxy A54 môžete využiť až do 30. júna. Všetky prebiehajúce akcie s výkupným bonusom nájdete na www.novysamsung.sk. Výkupný bonus môžete využiť aj pri kúpe ďalších zariadení Samsung, ako sú smartfóny zo série Galaxy S23 (bonus 120 eur), A34 (bonus 50 eur) či pri kúpe hodín Galaxy Watch5 a Watch5 Pro (bonus 70 alebo 100 eur).

Ak Vás zaujali Samsung zariadenia, môžete siahnuť aj po televízoroch Samsung OLED TV, Neo QLED, QLED, lifestylových televízoroch Samsung The Frame, The Serif, The Sero, soundbaroch alebo prenosnom projektore The Freestyle.





Páči sa mi!

Zaradené pod: promo






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (1)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20365)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk