Way of The Hunter nás v druhej expanzii zavedie do Afriky

Tikamoon Plains so sebou prinesie nový príbeh, nové zvieratká, nové prostredie a aj nové zbrane.

Way of The Hunter nás v druhej expanzii zavedie do Afriky

HRY > NOVINKY >

Slovenské štúdio Nine Rock Games oznamuje druhú expanziu pre svoju loveckú hru Way of The Hunter. Ponesie názov Tikamoon Plains a zavedie nás do Afriky, kde nás čaká nielen nový príbeh, ale aj nové zvieratá a ďalšie novinky. Síce ešte nepoznáme dátum vydania expanzie, ale bude stáť € 9.99. Je ale tiež súčasťou Season Passu.

Aby to však nebolo len o strohom oznámení, dostali sme z autorov viac informácií o tom, čo vlastne nová expanzia ponúkne. Na otázky nám odpovedal Petr Poláček z Nine Rocks Games.

Prečo práve Afrika? Čo nové prinesie do hry z hľadiska hrateľnosti?

Od začiatku bolo jasné, že musíme hráča zaviesť do Afriky. Stačí sa pozrieť na fóra, kde sú si hráči už rok istí tým, že ďalšou expanziou bude Afrika. Tomu sa nedá vyhnúť. Úplne odlišný ráz krajiny od vrchovitých a zalesnených oblastí v Nez Perce Valley, Transylvánii a vlastne aj na Aljaške, znamená pre hráčov iný herný zážitok. Či už z lovu, alebo z pozorovania zvierat a ich životného cyklu. Hranie africkej mapy prináša úplne inú atmosféru, samozrejme nový príbeh, ale aj nutnosť loviť iným štýlom. Ešte si nechávame nejaké nové herné prvky v zásobe na predstavenie pred vydaním, ale lov s pomocou luku predstavuje nový spôsob hrania hry.

Ako sa v Afrike bude líšiť ráz krajiny? Napríklad na Aljaške ste chceli ukázať, že to nie je len sneh a ľad. Nájdeme niečo podobné aj tu?

Zatiaľ čo v základnej hre a v Aurora Shores (Aljaška) sme sa venovali viac-menej dobre ohraničeným oblastiam, tentoraz sme museli vyberať z celého kontinentu, čo je nesmierne ťažké. Preto na ploche 100 km štvorcových nájdeš oblasti s južnou Afrikou, zo strednej Afriky, z Namíbie, z Kene a tak ďalej. Naši enviro dizajnéri odviedli skvelú prácu, ale to musia zhodnotiť až hráči a recenzenti. V Tikamoon Plains máš každopádne všetko zaujímavé v kondenzovanej forme – od trávnatých plôch okolo zdrojov vody, cez savanu pod Kilimandžárom, až po fakt drsnú púšť, kde ale stále žijú zvieratá.

Aké nové zvieratá môžeme očakávať? Zapoľujeme si aj na levy a iné šelmy?

Všetky zvieratká v DLC sú logicky nové. Všetky hlavné uvidia hráči v traileri, ale je ich samozrejme viac. Lev je jeden z hlavných protagonistov celého DLC, pretože je to kráľ zvieracej ríše. Ale je tam hyena škvrnitá, byvol africký a ďalšie množstvo zvieratiek nielen na lovenie, ale aj na pozorovanie.

S poslednou expanziou ste vydali aj update zadarmo s novým obsahom. Dočkáme sa ho aj tu? Čo prinesie?

Držíme sa našej filozofie, že všetky nové herné prvky a updaty sú dostupné všetkým majiteľom základnej hry. Spoplatnené sú v rámci DLC nové mapy, zvieratká a vybrané zbrane. Inak majú hráči prístup ku všetkému bez ohľadu na to, či majú základnú hru, alebo si kúpili DLC. V prípade africkej mapy to znamená, že základný lúk dostanú všetci v rámci updatu zadarmo, ďalšie sú súčasťou DLC. Ďalšie herné prvky, ktoré predstavíme neskôr, dostanú tiež všetci.





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (0)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20228)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk