FURY - revolučná MMORPG

pridal uni 19.5.2006 o 14:03 pod hry
HRY > NOVINKY >

FURY je MMORPG, ktorú vyvíja austrálska spoločnosť Auran, tvorca titulov Trainz: Railroad Simulator 2004 a 2006. Produkt bude fungovať na Unreal engine a má zaujímavý prístup k hre. Pozoruhodné napríklad je, že hráč si môže osvojiť každú zručnosť a tréningom dosiahnuť jej maximálnu úroveň. Takto si môžete vytvoriť postavu, akú len budete chcieť, napríklad bojovníka, ktorý bude súčasne výborným liečiteľom, alebo skauta, čo zaskočí nepriateľov magickými schopnosťami.

PvP hra umožní duely, ktoré však budú slúžiť skôr pre zábavu a ako tréning na veľkolepejšie boje, kde sa nestretnú členovia jednej strany proti druhej, ale hráči jedného servera proti druhému!! Hráči sa môžu stretávať a komunikovať v takzvaných svätyniach, s nepriateľmi sa bude dať obmedzene komunikovať len v bojových zónach. Tvorcovia pripravujú 4 bojové zóny, každá s piatimi mapami. Súčasťou budú scenáre a módy štyria na štyroch, capture the flag, obsadenie pevnosti, posledný zostáva a "krvavý kúpeľ". Tímy budú mať maximálne 4 členov a nájazdnícka skupina môže zahrnúť 8 takýchto skupín a teda 32 hráčov. V praxi to znamená, že združení hráči z jedného servera a druhého servera sa stretnú v bojovej zóne, kde sa rozhodne o víťazovi.

Samozrejmou súčasťou bude minimapa, upravovanie výzoru postavy, zbieranie predmetov a obchodovanie. Aj tu však nájdete zaujímavé vychytávky. Napríklad zo zabitého nepriateľa vypadne predmet, ktorý bude adekvátny zručnostiam porazeného. Teda, ak sa jednalo o liečiteľa, bude to liečebný predmet, od mága môžete očakávať kúzlo atď. FURY je v rannom štádiu vývoja, ale plány autorov sú naozaj smelé a pozoruhodné. Dúfajme, že Auran nájde obchodných partnerov a dotiahne projekt do zdarného konca. Tvorcovia už pripravili prvé prezentačné video. Môžete si stiahnuť Hi-Res video (89 MB) alebo si stiahnite Low-res video (25 MB). V prípade zájmu navštívte oficiálnu stránku hry.





FURY - revolučná MMORPG FURY - revolučná MMORPG FURY - revolučná MMORPG
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
PC

Vývoj: Auran
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Xbox hľadám hračov (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20485)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk