Samsung prináša k 15. výročiu výhodnú akciu

Samsung oslavuje 15. výročie otvorenia prvej predajne na Slovensku. Zákazníkom prináša výhodnú akciu

pridal PR 14.7.2023 o 12:00 pod hardware
Samsung prináša k 15. výročiu výhodnú akciu

HARDWARE > NOVINKY >

Samsung pri príležitosti osláv 15. výročia otvorenia prvej značkovej predajne na Slovensku spustil špeciálnu akciu. Od 10. júla 2023 pri kúpe 3 produktov zaplatia zákazníci za ten najlacnejší iba 1 euro.

Ak si do 23. júla 2023 zakúpite v oficiálnom e-shope www.samsung.sk alebo priamo v predajni akékoľvek 3 produkty, za ten najlacnejší zaplatíte jedno euro. Takýto darček si Samsung pripravil pre svojich zákazníkov počas osláv 15. výročia otvorenia prvej predajne na Slovensku. Je iba na vás, akú kombináciu produktov si zvolíte. V ponuke nájdete mobilné zariadenia, tablety, slúchadlá, televízory, práčky, vysávače či chladničky. Akcia sa tentokrát nevzťahuje na monitory a IT príslušenstvo. Odporúčame vám využiť túto výhodnú ponuku čo najskôr, pretože platí do vypredania zásob.

Oslávte 15. výročie spolu so Samsungom a zaobstarajte si napríklad nový televízor s technológiou OLED či QLED. V ponuke nájdete produkty s uhlopriečkami od 32“ do 98“. Pre tých, ktorí hľadajú štýlový doplnok interiéru sú dostupné aj dizajnové modely The Serif alebo The Frame. Nalaďte sa na dokonalý vizuálny zážitok s televízormi Samsung.

Nezabudnite však nahliadnuť aj do sveta domácich spotrebičov a zamerajte sa na inovácie a výkon. Pre milovníkov technologických vychytávok odporúčame napríklad rad Bespoke Home. Objavte spotrebiče s možnosťou výberu farby podľa priania a s množstvom inovatívnych vlastností, ktoré sa zladia s vaším životným štýlom.

Uvažujete nad zakúpením nového smartfónu Samsung? Nech už si vyberiete telefón zo série Galaxy Z, Galaxy S, Galaxy A alebo Galaxy M, môžete si byť istí, že s inteligentnými telefónmi Samsung nesiahnete vedľa. Pri dokúpení slúchadiel, tabletu či hodiniek z rovnakej série Galaxy získate aj efektívny ekosystém, vďaka ktorému tieto produkty jednoducho a prakticky prepojíte. Navyše vďaka Samsung aplikácii budete môcť riadiť aj vybrané inteligentné spotrebiče v domácnosti.

Využite túto jedinečnú príležitosť a nakombinujte si produkty podľa vašich potrieb. Navštívte predajne v nákupných centrách Avion v Bratislave, Bory Mall v Bratislave, Európa v Banskej Bystrici, Aupark v Žiline a v Košiciach. Odborne vyškolený personál vám poradí s výberom správneho modelu a pomôže s nastavením zariadení.

Akciu nie je možné kombinovať s inými akčnými ponukami či zľavami a uplatní sa len pri nákupe troch odlišných produktov. Akcia sa vzťahuje len na produkty, ktoré sú skladom a len do vypredania zásob.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (0)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20348)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk