1428: Shadows over Silesia vychádza na Epicu, autor oznamuje DLC a aj úplne novú hru

Petr Kubíček priniesol hneď niekoľko noviniek pre svoju stredovekú indie adventúru a nezostal len pri nej.

pridal matus_ace 2.12.2023 o 17:08 pod hry
1428: Shadows over Silesia vychádza na Epicu, autor oznamuje DLC a aj úplne nová hru

HRY > NOVINKY >

Petr Kubíček priniesol hneď niekoľko noviniek pre svoju stredovekú indie adventúru a nezostal len pri nej. 1428: Shadows over Silesia už dnes vychádza na Epic Games Store s úvodnou zľavou 40%. Či už hráči zvolia Steam, GOG alebo Epic, teraz je hra k dispozícii za cenu 19.99 eur (znížená z 29.99). Českí a slovenskí hráči majú stále možnosť získať hru v rámci fyzickej zberateľskej Xzone Edice, ktorá navyše obsahuje mini-artbook, pražský groš s vyrazeným motívom hry, dva tematické listy, samolepky, mapu a tiež papierovú vystrihovačku.

Hodnotenie hráčov na Steame sa drží nad 85% a to aj vďaka tomu, že vývoj hry stále prebieha a pravidelne vychádzajú updaty opravujúce chyby. Ale to nie je všetko, čo sa okolo hry deje. Autor oznámil, že začala predprodukcia nového obsahu v podobe DLC. Na podrobnosti je ešte skoro, ale budúci rok prezradí viac a prinesie teaser trailer.

Práce nikdy nie je dosť, a tak sa Petr Kubíček pustil aj do vývoja ďalšieho projektu. Ide o menšiu logickú hru, ktorá spája prvky Tetrisu, Arkanoidu, Sokobanu a ďalších klasických titulov. Hra sa volá Kubikon 3D a na hráča budú čakať desiatky úrovní. V hodnotenom režime budú môcť súťažiť s ostatnými hráčmi z celého sveta a porovnávať svoje zručnosti v rebríčkoch. V náhodnom režime sa kocky prekladajú zakaždým inak, čo zaručí prakticky neobmedzenú znovu hrateľnosť. Kreatívci sa potom vyšantia v editore umožňujúcom vytvárať a zdieľať vlastné levely. Demo bude k dispozícii už počas ďalšieho Steam Next festivalu a plná hra vyjde krátko potom, konkrétne do konca druhého štvrťroka 2024 na platformách Steam a Epic Games Store.





1428: Shadows over Silesia vychádza na Epicu, autor oznamuje DLC a aj úplne nová hru  1428: Shadows over Silesia vychádza na Epicu, autor oznamuje DLC a aj úplne nová hru  1428: Shadows over Silesia vychádza na Epicu, autor oznamuje DLC a aj úplne nová hru
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20022)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk