Sam & Max sezóna začína koncom roka

pridal spacejunker 17.7.2006 o 17:12 pod hry
HRY > NOVINKY >

Keď sa Steam dostal do povedomia ako prvá a fungujúca služba na elektronickú distribúciu herných titulov, malá firmička Telltale Games bude spájaná s evolúciou v epizodickom formáte. Kreatívny tím zložený z 20 ľudí má za sebou už dvojicu adventúr Bone, nepodarené pokračovanie detektívnej série CSI: 3 Dimensions of Murder a vo vývoji adventúru, ktorá reinkarnuje najstrelenejšiu dvojicu detektívov Sama a Maxa. Pri dnešnom tempe (Valve, Ritual) sa k novej epizóde dostane hráč každých 6 mesiacov. Prinajlepšom zabudne, čo sa dialo v predchádzajúcej časti, prinajhoršom zabudne , že vôbec nejaká predošlá bola.

Telltale tento model použil pri Bone, ale so Sam & Max: Season 1 zvyšuje periodicitu. Epizódy budú vychádzať pravidelne raz za mesiac a chýbajúci čas medzi dielmi vyplnia video klipy okorenené sarkastickým humorom. Debutujúca epizóda, alebo inak povedané pilot, vychádza tento október. November bude patriť drobnej epizódke, ktorá nakopne vlnu piatich častí, vydaných medzi decembrom 2006 a aprílom 2007. Každá epizóda bude mať vlastný zvrat, príbeh však bude mať presah aj do ďalších dielov.

Dan Connors z Telltale je presvedčený, že je lepšie dávať na trh menšie časti (hry) po dobu niekoľkých mesiacov, ako dať hráčom jeden veľký kus za povedzme tri roky. Epizodický formát považuje za veľkú evolúciu, nesmie sa však zabúdať na samotné rozprávanie príbehu. Kto už nejaký ten seriál pozeral, tak vie, že každá epizóda končí otvoreným koncom, tzv. cliffhangerom, kvôli ktorému o týždeň neskôr na minútu presne stepujete pred televízorom. Už v Bone dokázali autori, že vedia, kde presne má končiť a kde začínať nová epizóda. V Sam & Max budú začiatky a konce navzájom spojené krátkymi teasermi (na začiatku, čo ste videli a na konci, čo uvidíte).

Ako hovorí Connors v interview pre server 1UP, chcú, aby sa hráči vracali kvôli postavám a ich príbehom. Ako ďalej dodáva, kľúčom k tomu, aby sa skutočne vracali s každou epizódou, je zvedavosť; čo sa stalo so Samom, Maxom a inými postavičkami, na ktoré som počas hrania narazil? Jednou z mnohých postáv bude Bosco. Podobne ako Q z bondoviek bude mať pre detektívov vždy pripravené zbrane a rôzne gadgety. Ďalej sa zoznámite aj so Sybil, terapeutkou a zamestnankyňou tetovacieho salóna.

Jednou zo zaujímavosti Sam & Max: Season 1 je, že autori budú sledovať reakcie hráčov a podľa nich meniť detaily, ako vzhľad postáv, alebo do popredia postavia nechajú vystúpiť niektorú z obľúbených vedľajších postáv, podobne ako v TV seriáloch.





Sam & Max sezóna začína koncom roka Sam & Max sezóna začína koncom roka Sam & Max sezóna začína koncom roka
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati, valve






PC

Vývoj: Telltale Games / Telltale Games
Štýl: Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 17. október 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk