Fatal Intertia fatálne zbrane

pridal spacejunker 11.8.2006 o 10:24 pod hry
HRY > NOVINKY >

Futuristický racing Fatal Inertia sa učebnicovo pripravuje na launch konzoly PS3 a s blížiacim sa dátumom vydania začína informovať hráčsku verejnosť, čo môžu od tejto kópie legendárneho WipeOutu čakať. Kanadská pobočka firmy KOEI nebude montovať na vznášadlá zbrane deštrukčného charakteru, ale zákernejšie kúsky, ovplyvňujúce priamo ovládateľnosť alebo rýchlosť. Celkovo bude vo Fatal Inertia osem zbraní a jedna z nich vám bude náhodne počas preteku pridelená, ak preletíte ponad vybrané silové polia.

Najčastejšie používanou zbraňou budú asi magnety. Sú ako obrovské sudy, spomaľujú protivníka a navyše spravia vznášadlo ťažko ovládateľným. Magnety môžete vystreľovať priamo na krídla, čím docielite, že zasiahnuté vznášadlo sa bude nakláňať na stranu, kam ho ťahá magnet, alebo ich zhodiť na trať, kde si počkajú na obeť. S menšími inováciami prichádza Cluster bomba. Má senzor a odpaľuje sa pri detekcii akéhokoľvek kovu (aj zbrane). Každá bomba obsahuje desať magnetov a určite si viete predstaviť, keď na takúto špecialitku nabehnete. Magnety vás obklopia, stratíte rýchlosť a zbohom víťazstvo.

Rakety sa nesú tiež v podobnom duchu, len s tým rozdielom, že okrem toho, že ovplyvňujú smer letu, robia to efektívnejšie; pomocou prídavných trysiek. Vystrelte jednu raketku na krídlo a uvidíte protivníka robiť špirály. Silu trysiek možno využiť aj vo vlastný prospech. Pripojíte ich na chvost a využijete ich na dočasné zrýchlenie.

Dymová clona (Smoke Screen) nepotrebuje ďalší komentár, rovnako ako EMP (elektromagnetický impulz). Ten znemožní lodiam vznášať sa, po zásahu padnú na zem a nemôžu pokračovať v preteku ďalej. Force Blast sa používa smerom dozadu. Z chvostu vysiela obrovskú vlnu energie, ktorá zrazí nepriateľov a vám poskytne solídnu akceleráciu. Time Dilator pre istotu spomalí všetko okolo (okrem vás samozrejme). Dá sa využiť na zmenu celého poradia preteku, alebo pri precíznom manévrovaní medzi raketami či padajúcimi skalami.

Poslednou zbraňou je Force Shield, štít, ktorý pohltí akýkoľvek útok a robí vás dočasne nesmrteľným. Na všetky vznášadlá je aplikovaný deštrukčný model a ich aktuálny stav sa premieta aj do letových vlastností. Ak si poškodíte napríklad krídlo budete v horizontálnej rovine menej stabilný. Poškodené lode sa budú dať opravovať priamo na trati.





Fatal Intertia fatálne zbrane Fatal Intertia fatálne zbrane Fatal Intertia fatálne zbrane Fatal Intertia fatálne zbrane Fatal Intertia fatálne zbrane Fatal Intertia fatálne zbrane Fatal Intertia fatálne zbrane
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS3
Xbox 360

Vývoj: KOEI / KOEI Canada
Štýl: Racing
Dátum vydania:  2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19865)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk