Bad Day L.A. demo look

pridal spacejunker 17.8.2006 o 16:34 pod hry
HRY > NOVINKY >

V Londýne sa podarilo prekaziť teroristickú akciu s tekutými bombami na palube lietadiel, ale agentúry nestihli reagovať aj na pripravovaný útok v Los Angeles. Lietadlo naložené chemickou zbraňou explodovalo na diaľnici a nebezpečný zelený plyn premenil všetko živé na zombíkov. Presne takto začína (intro, 19 MB) akcia Bad Day L.A., ale nebol by to American McGee, keby sa na aktuálnu napätú situáciu vo svete a zúfalé vyhľadávanie teroristov nepozeral s nadhľadom. Na začiatku to bude plyn, ale ďalšie sprievodné efekty nenechajú na seba dlho čakať. Zemetrasenie, dážď meteorov, tsunami a ďalšie prírodné katastrofy budú sprevádzať kroky dobrovoľného bezdomovca Anthonyho na úteku z kolabujúceho mesta.

Anthony je obyčajný človek, ktorý ležérne kľučkuje s nákupným košíkom medzi autami na diaľnici a myslí iba na to, kde by si mohol odskočiť. Keď však za jeho chrbtom buchne lietadlo, zahodí svoj drahocenný nákup a toaleťák a začne utekať. Lenže sú tu zombie a ľudia, ktorí zúfalo potrebujú pomoc. Nechtiac sa teda zahrá na záchranára a niekoľkým núdzovo „pomôže".

Ako ukázalo hrateľné demo, Anthonyho najväčším kamarátom sa stane multifuknčný hasiaci prístroj (gameplay video, 10 MB). Dajú sa ním hasiť nielen požiare, ale striekajúca pena má blahodárne účinky na zombíkov, ktorí sa okamžite premieňajú späť na ľudí. S hasiacim prístrojom s nevyčerpateľnou náplňou môžete ukľudniť aj rozzúrených psov a jeho obsah streknúť aj do očí agresívnych obyvateľov. Pomáhanie bezmocným je jedna vec, ale keď sa vám začnú pliesť pod nohy a pobehovať po ulici ako zmyslov zbavení, vytiahnete brokovnicu a pokropíte okolie olovom.

Každý jeden skutok, či už dobrý alebo zlý, sa odráža na vašej reputácii. Vylepšiť si ju možno záchranou horiacich ľudí, zastavením rabovania alebo zabíjaním zombie. Naopak, ak chcete byť nepriateľom obyvateľov, zabíjajte susedov, psov atď. Za lietajúce tehly a iné objekty potom neručíme. Toto sú však vedľajšie úlohy na vylepšenie reputácie, hra je inak striktne lineárna a nemožno v nej zablúdiť. Keďže hra neobsahuje mapu, môžete sa spýtať obyvateľov, kam máte ísť, alebo sa porozprávať s veveričkou.

Oveľa väčšie absurdnosti čakajú na vás ďalej, ako pomáhanie slečny zo stromu obkolesenom zombie, dopĺňanie života porno časopisom, rotačák v sanitke, smrteľné nešťastia zavinené (ne)šikovnosťou hrdinu, obete visiace na pouličných lampách, alebo krvácajúce pred nákupným centrom. Bad Day L.A. neskrýva brutalitu, je maskovaná svojským komixovým štýlom, ktorý pripomína hodne krvavý animovaný seriál. Nie je nič neobvyklé, keď pošlete k zemi agresívnu zombie-babičku.

Demo Bad Day L.A. je relatívne krátke, ale jeho dĺžka stačí nato, aby ste si o hre spravili vlastný názor. Netradičný námet zaoberajúci sa aktuálnymi témami, ktoré s vlastnou absurditou paroduje do úsmevnej grotesky, sa výborne hrá a už teraz sa nevieme dočkať, kedy zasadneme za rotačný guľomet na palube sanitky a cestu do nemocnice si prestrieľame.





Bad Day L.A. demo look Bad Day L.A. demo look Bad Day L.A. demo look Bad Day L.A. demo look Bad Day L.A. demo look Bad Day L.A. demo look Bad Day L.A. demo look Bad Day L.A. demo look Bad Day L.A. demo look
Bad Day L.A. demo look  Bad Day L.A. demo look  Bad Day L.A. demo look
Bad Day L.A. demo look  Bad Day L.A. demo look
Páči sa mi!






PC
Xbox

Vývoj: TMIEC / Enlight
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  september 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk