The Darkness zatieni next-gen platformy

pridal spacejunker 26.8.2006 o 20:39 pod hry
HRY > NOVINKY >

The Darkness, hororová akcia od Starbreeze Studios, má za sebou už poriadny kus vývojového cyklu. Hotový je herný svet, väčšina grafiky a autori sa už začínajú pripravovať na ladenie kódu, pridávanie efektov a balansovanie frameratu, ktorý by po celú dobu nemal klesnúť pod 30 fps. Dvojnásobný počet snímkov vygeneruje hra počas cutscén a keď už sme pri videách, PS3 verzia bude vybavená zopár exkluzivitkami kvôli nosiču Blu-ray. V televízoroch (priamo v hre) budete môcť sledovať nielen správy o hlavnom hrdinovi, ale po zmene kanálu si napríklad môžete pozrieť niekoľko dobrodružstiev námorníka Popeyea, alebo pôvodný nemý film Nosferatu. Darkness vo verzii PS3 využije aj možnosti pohybových senzorov gamepadu.

Po obsahovej stránke budú inak next-gen verzie identické. Vtelíte sa do kože hlavného zabijaka mafie Jackieho Estacadu, ktorý vyrastal u svojho strýka, bossa Paulieho. V deň jeho 21. narodenín dostane Jackie nevídaný dar - temnotu. Sprvoti považuje tento "dar" za prekliatie, ale neskôr si uvedomí, že s novými silami môže bojovať proti novým nepriateľom. The Darkness nebude však iba o nadľudských pekelných silách, ale aj o palných zbraniach. Tie dostanú priestor hlavne v presvetlených úrovniach. Prim budú hrať chápadlá a Darklings, malí, neoceniteľní pomocníci. Vo finálnej hre ich má byť niekoľko druhov. Jeden z nich sa napríklad špecializuje na zhasínanie svetelných zdrojov a ďalší robí kamikaze útoky smerom k nepriateľom.

Za samotných Darklings budete môcť aj hrať v multiplayeri, ktorý okrem klasických módov (DM, TDM, CTF), ponúkne aj netradičné režimy. O nich ale autori mlčia. Starbreeze plánuje úplne vypustiť z hry HUD a nahradiť čísla a teplomery vizuálnou informáciou. Pri zraneniach sa bude obrazovka červenať a napríklad špeciálne sily bude odlišovať zafarbenie chápadiel. Dĺžka trvania schopností bude zase priamo úmerná intenzite žiariacich očí na hlavách chápadiel.

The Darkness má ponúknuť aspoň dva krát takú dĺžku ako Chronicles of Riddick, predošlý titul od Starbreeze a súčasne s hrou sa plánuje vydať aj 5 - 6 dielny komix. Temnota zahalí next-gen platformy začiatkom budúceho roka.





The Darkness zatieni next-gen platformy The Darkness zatieni next-gen platformy The Darkness zatieni next-gen platformy The Darkness zatieni next-gen platformy The Darkness zatieni next-gen platformy The Darkness zatieni next-gen platformy
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Xbox 360
PS3

Vývoj: 2K Games / Starbreeze Studios
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  apríl 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk