Pro Evolution Soccer 6 zelená je tráva

pridal blade 30.8.2006 o 9:46 pod hry
HRY > NOVINKY >

Ronaldo, Koller, Mintál... sakra, kde som tie mená už len počul? Aha! FIFA Soccer! Či nie? Polovica fanúšikov ma pravdepodobne teraz prebodáva nožmi, ale faktom je, že plnohodnotné licencie si môžu dovoliť iba mamonári z EA, ktorí majú pod palcom práve spomínanú sériu FIFA. To ale neznamená, že futbalová simulácia s vyššie uvedenej dielne je aj zákonite tou najlepšiu. Ba naopak; existuje jedna sága, ktorá svojou hrateľnosťou prekonáva akýkoľvek iný pokus o kvalitné spracovanie tohto populárneho športu. Verte neverte, je ňou sága Pro Evolution Soccer, ktorej šieste pokračovanie sa nám pomaly, ale isto, začína pripomínať, čoho dôkazom je aj niekoľko nových informácií, uvoľnených v rámci nedávnej GC v Lipsku. A na čo sa teda máme tešiť?

Veľkých zmien sa má konečne dočkať umelá inteligencia, umožňujúca AI hráčom voľnejší a realistickejší pohyb po ihrisku, ako aj prepracovanejšie a rozumnejšie futbalové manévre, vďaka ktorým sa opakovanie tej istej aktivity stane natrvalo minulosťou. Na žiadosť hráčov bol prepracovaný aj systém rýchlych striel a prihrávok, ktorý má hre dodať na potrebnej plynulosti, klasickému to znaku akejkoľvek loptovej hry. Nezabudne sa ani na nové futbalové parádičky a ak dodáme, že autori licencovali hneď niekoľko nových národných tímov (pepíci, frantíci, Španieli a pod.), budú naše informácie o novinkách takmer kompletné. Z hľadiska technického spracovania môžeme očakávať (podľa ohlasov z hrania verzie, prítomnej na GC) nielen celkové zrýchlenie hry o odstránenie lagov, ale taktiež aj prepracovanejšie modely charakterov a animácie, nakoľko boli predchádzajúce verzie Pro Evo z tejto stránky značne nedokonalé.

Navyše, keďže nový diel Pro Evolutionu je pripravovaný primárne pre next-gen mašinky, dočkať by sme mali aj ďalší vizuálnych parádičiek, akými sú napríklad prepracované prejavy emócií, realistickejší diváci, originálne kamerové nájazdy a pod. A ako to vyzerá s dátumom vydania a možnými cieľovými platformami? Aj napriek vyhláseniu Microsoftu o exkluzivite titulu pre ich trójskeho koňa Xbox 360, samotný tvorca série Shingo ‘Seabass' Takatsuka potvrdil, že hra je plánovaná aj pre iné platformy, než len pre spomínanú three-sixty (menovite PS2, PSP, DS a eventuálne aj PC). Exkluzivita sa pravdepodobne týka iba next-gen verzie Pro Evo 6, ale aj v tejto oblasti sa dostali na povrch informácie, že PS3 varianta je už vo vývoji a mala by sa dostať na japonský trh v priebehu budúceho roka.





Pro Evolution Soccer 6 zelená je tráva Pro Evolution Soccer 6 zelená je tráva Pro Evolution Soccer 6 zelená je tráva Pro Evolution Soccer 6 zelená je tráva Pro Evolution Soccer 6 zelená je tráva
Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, xbox






PS2
PC
PS3
PSP
Xbox 360
DS

Vývoj: Konami / Konami
Štýl: Šport
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  október 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk