Chrome 2 bojisko budúcnosti

pridal spacejunker 5.9.2006 o 16:47 pod hry
HRY > NOVINKY >

V Chrome 2 sa pozriete do ďalekej budúcnosti, do vzdialeného systému, kde zvádzajú boj o prežitie gigantické korporácie. Technológia je za tie roky na takej úrovni, že sa predávajú telá, modifikujú na počkanie implantátmi a na bojiskách štekajú geneticky modifikované zbrane. A vy na tých bojiskách budete pobehovať buď po svojich, alebo na palube ovládateľných vozidiel. Celkovo ich má byť 10 a medzi nimi narazíte na walkerov, vznášadlá, ale aj na štvorkolesové stroje. Podobne, ako pri predchádzajúcich tituloch od Techlandu (Chrome a SpecForce), budú ovplyvňovať vlastnosti hrdinu upgradovateľné implantáty, ktoré podľa všetkého budú zasahovať aj do zbraní. A autori ich pripravujú celú stovku!

Bojisko budúcnosti má byť porovnateľné so svetom MMORPG, čo do pestrosti života a interaktivity. Generovaný povrch s obrovskou rozlohou otvorí priestor pre slobodu rozhodovania a riešenie úloh rôznymi cestami. Chrome 2 beží na značne modifikovanom engine vlastnej výroby a podporuje všetky grafické a technické finesy, o ktorých sníva každé PC. Ak máme citovať tlačovú správu, tak okrem detailných modelov postáv sa engine postará aj o presné animácie a simuláciu porastov a dymu (budú reagovať na objekty, aj pohyb), realistické ohýbanie odevov, simuláciu ohňa, kvapalín, elektriny a poveternostných podmienok, ale aj o deformácie terénu, čo oceníte napríklad pri kosení lesa ťažkými zbraňami. Kvality enginu môžete posúdiť v kratučkom videu, v ktorom sa ukáže nadrozmerný obrnený walker. Video nájdete tu (5/15 MB) alebo tu (187 MB).





Chrome 2 bojisko budúcnosti Chrome 2 bojisko budúcnosti Chrome 2 bojisko budúcnosti Chrome 2 bojisko budúcnosti Chrome 2 bojisko budúcnosti Chrome 2 bojisko budúcnosti Chrome 2 bojisko budúcnosti Chrome 2 bojisko budúcnosti Chrome 2 bojisko budúcnosti
Chrome 2 bojisko budúcnosti  Chrome 2 bojisko budúcnosti  Chrome 2 bojisko budúcnosti
Páči sa mi!






na
PC

Vývoj: Techland
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20432)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk