Guitar Hero II začína koncertovať

pridal spacejunker 7.11.2006 o 10:33 pod hry
HRY > NOVINKY >

Gitaroví hrdinovia sa po druhýkrát vydávajú na koncertné turné a rockovými tónmi si podrobujú celý herný priemysel. Pre ich maximálne pohodlie pripravuje manažérstvo RedOctane bezdrôtovú gitaru. Vychádza z predchádzajúceho modelu SG, ale mení farbu na bielu. Tá by eventuálne mohla naznačovať, že pôjde aj o model dodávaný s pripravovanou Xbox360 verziou. Špekulovalo sa veľa, ale nakoniec bola ohlásená aj k tejto verzii káblová gitara. Microsoft totiž svoje ovládače zastrešuje proprietárnou (vlastnou) technológiou, čo znamená, že tretím stranám, kam teraz patrí aj RedOctane, nedovoľuje vyrábať wireless ovládače akéhokoľvek druhu.

RedOctane však nevešia hlavu a dúfa, že v budúcnosti Microsoft dá zelenú a potom už rockerom nebude nič brániť v robení nožničiek a iných póz, pri ktorých by hrozilo udusenie káblom. Bezdrôtová gitara je napájaná troma AAA batériami a o prívod šťavy sa stará vypínač na zadnej strane. Jej cena nepresiahne 60 dolárov a v Amerike sa dostane do predaja už tento mesiac. Viac o bezdrôtovej gitare nájdete v preview na GameSpy.

A ako si stojí Guitar Hero II v prvých recenziách? Kto mal možnosť dostať sa do kontaktu s touto hrou, o pokračovaní nepochyboval. GameSpy v jednej z najdlhších recenzií poslednej doby oceňuje GH2 plným počtom bodov 5/5, IGN hodnotí skromnejšie - 9,5/10. Harmonix a RedOctane dokázali mnohými vylepšeniami posunúť pokračovanie o poriadny kus vpred a to sa podarí iba málokomu. V recenziách je ocenená každá jedna novinka, od potrebného tréningového režimu s robustným módom Practice, podpora širokouhlého obrazu a progressive scanu, cez vylepšené techniky hammer-on a pull-off, až po kooperatívny multiplayer a pozorne vybrané skladby, ktoré sa stávajú chrbticou celej hry.

Čo najviac trápilo redaktorov? Snáď absencia online multiplayeru a fanúšikov, ktorí prenasledujú svojich idolov (hráčov) na každom turné, tzv. groupies. Celú hru dokonale vystihujú slová, uzatvárajúce recenziu na IGN: „Je to totálny must-buy titul." Čo dodať? Snáď iba toľko, že Guitar Hero II vychádza v Európe 24. novembra a my sa už rozohrievame hraním niektorých skladieb, aby sme to v deň vydania odpálili veľkou recenziou. Hodnotenie bude poriadne horúce!





Guitar Hero II začína koncertovať
Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, playstation, xbox, ati






PS2

Vývoj: RedOctane / Harmonix
Štýl: Párty hra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 24. november 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20039)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk