Každý chce byť Guitar Hero!

pridal spacejunker 28.8.2006 o 13:22 pod hry
HRY > NOVINKY >

Prvá verejná prezentácia Guitar Hero II nebude v Edinburghu na festivale interaktívnej zábavy, ako bolo pôvodne plánované, ale rockeri to už v predstihu rozbalili v Lipsku. Samé tvrdé gitary, tvrdé ženy, tvrdí chlapi... ehm, jednoducho tvrdý rock, ako sa patrí. Štyri stojany umiestnené do kríža boli neustále okupované rockuchtivými hráčmi, čo ma však príjemne prekvapilo, bola skutočnosť, že tí rockeri boli zapalenými fanúšikmi pôvodnej hry. O to jednoduchšie sa hľadal gitarista do mojej kapely. S náhodným okoloidúcim sme bleskovo založili kapelu, ja som sa chopil sólovky a on ma doprevádzal na gitare.

To, že sme sa spoznali iba pred pár sekundami nebol žiaden problém, spájala nás rocková hudba a hlavne dôverne známa skladba You Really Got Me od Van Halen. V tom momente sme sa stali najväčšími kamarátmi, ba čo viac, boli sme členovia kapely a hrali pred obecenstvom v natrieskanom klube! A nielen pre nich. Na koordinované aktivovanie Star Power (dvojitých bodov aktivovaných vztýčením oboch gitár naraz), neodmysliteľné pokyvovanie hlavou, pózy a pokriky "yeah" po spoločnom zdolaní rýchlych pasáži sa nechápavo prizerali rockovo (zatiaľ) nepostihnutí. Po malej rozcvičke a aplauze v klube sme odpálili ešte Strutter od Kiss a odišli každý po svojom.

Kooperatívny multiplayer sa stane hneď po 55-tich nových skladbách najväčším ťahákom Guitar Hero II. Hrať vo dvojici jednu skladbu je takmer neopísateľný zážitok. Ste súčasťou kapely a atmosféra je pohlcujúca, čo na tom, že všade naokolo sú ľudia, ktorí nechápu a vedľa vás šantia na U-rampe skejteri. Vtedy ste gitarový boh!

Guitar Hero II stavia na úspechoch predchodcu, využíva rovnaké herné mechanizmy, pridáva nové postavy, skiny a samozrejme skladby a gitary. Jemné rozdiely sa dali postrehnúť vo vylepšených arénach, ktoré majú tentoraz viacej detailov, ako napríklad zapaľovače počas pomalých pasáží v rukách obecenstva. Maličkosť, ale poteší. Guitar Hero II vychádza už tento november exkluzívne na PS2. Viac o hre nájdete tu.





Každý chce byť Guitar Hero!
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS2

Vývoj: RedOctane / Harmonix
Štýl: Párty hra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 24. november 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20020)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk