Sims Stories pre notebooky

pridal saver 17.1.2007 o 9:41 pod hry
HRY > NOVINKY >

EA zistilo, že majitelia notebookov by potrebovali trochu upraviť štýl hry a trochu znížiť nároky na konfiguráciu a preto im prinášajú Sims Stories, novú inkarnáciu megabestselleru, ktorý bol preložený do 22 jazykov, a ktorého sa predalo cez 70 miliónov kusov. Už z názvu Stories je zrejmé že pôjde o príbehy, ktoré budú tentoraz viesť hru.

Hra je síce optimalizovaná pre notebooky, ale autori tým nechcú povedať, že by hra nebola aj pre desktop počítače. Ide o to, že bude pre notebooky menej náročná na grafiku, bude sa dať hrať v okne (aby ste pritom mohli robiť iné veci, komunikovať s priateľmi atď), bude sa automaticky pauzovať a aj ovládanie bude zjednodušené.

Do série prídu rovno tri hry a to Sims Live Stories vo februári, Sims Pet Stories v lete a Sims Castaway Stories v zime. V Live stories budete prežívať dva rôzne príbehy Riley Harlowa a Vincenta Moora, budete ich viesť životom a snažiť sa splniť ich ciele. Pet Stories bude zmenené Sims Pets, kde dostanete úlohy ohľadom vášho miláčika a najzaujímavejšie bude asi Castaway stories, kde si stroskotanci na opustenom ostrove musia pomôcť, ako sa dá, stavať prvé príbytky, hľadať potravu, zabávať sa a snažiť sa dostať preč.

Sims Stories budú standalone, nebudú potrebovať Sims 2, nebudú podporovať už vydané expanzie. Budú potrebovať aspoň 1,4 GHz (1,8 GHz notebook), 256 MB RAM (512 MB pre notebook), 32 MB grafickú kartu s minimom Radeon 7500, GeForce 2, Intel Extreme Graphics 82845 (pri slabých kartách, ale nečakajte grafiku, aká je na priložených obrázkoch).





Sims Stories pre notebooky Sims Stories pre notebooky Sims Stories pre notebooky Sims Stories pre notebooky Sims Stories pre notebooky Sims Stories pre notebooky Sims Stories pre notebooky Sims Stories pre notebooky Sims Stories pre notebooky
Sims Stories pre notebooky  Sims Stories pre notebooky  Sims Stories pre notebooky
Sims Stories pre notebooky
Páči sa mi!

Zaradené pod: radeon, geforce, ati, sims






PC

Vývoj: EA / EA
Štýl: Managementová
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  júl 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20171)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk