MOH Vanguard sa pripravuje na zoskok

pridal spacejunker 26.1.2007 o 12:54 pod hry
HRY > NOVINKY >

EA sa vracia na bojiská druhej svetovej vojny s novým formátom. Dlhoročnú sériu Medal of Honor a vlastne aj hráčov čaká prvý zoskok na next-gen platformách v titule Airborne. Paragánom, konkrétne z 82. divízie, sa venuje aj MOH Vanguard, ktorý mieri na PS2 a Wii. Hra zdieľa rovnaký koncept ako Airborne, všetkým operáciám na zemi (Market Garden, Husky, Neptune, Varsity) predchádza zoskok na padáku. Narozdiel od svojho next-gen brata sa musí Vanguard trochu krotiť. Nebude možné zoskočiť kdekoľvek v misii, ale iba na strategických miestach zvýraznených zeleným dymovým signálom.

O zaujímavé okamihy ani dávku stratégie a plánovania neprídete. Zoskok vždy na inom mieste znásobuje znovuhrateľnosť a chuť misiu odohrať viackrát, pretože zakaždým bude priebeh boja iný. Zoskočíte na mlyn, kde nájdete puškohľad, ktorý vašu M1 Grand premení na sniperku. Zoskočíte na streche Nemcami obsadenej budovy, ktorú intenzívne okupujú spojenci, využijete moment prekvapenia, vhodíte granát cez dieru a miestnosť pre istotu preventívne pokropíte vyprázdnením zásobníka vášho Thompsona. Nepriateľa sa tak zbavíte oveľa efektívnejšie, ako keby ste stáli vonku a hrali s nacistami hru na schovávačku. A to sa stále bavíme iba o jednej misii!

Koncept misií je veľmi lákavý a rozhodne bude zaujímavé sledovať, či sa EA podarí udržať nasadenú latku vysoko. Celkovo by sa Vanguard mal držať formule prvých dielov MOH, čo je pozitívna informácia. K ďalším zlepšovákom patrí šprint a drobnému faceliftu neunikne ani grafika a technické spracovanie. Atmosféru bojov by mal znásobiť väčší počet dymových efektov a vyšší počet polygónov (hlavne na postávach).

Medal of Honor: Vanguard vychádza 26. marca, čakanie si môžete skrátiť stiahnutím traileru tu (14 MB) alebo tu (43 MB).





MOH Vanguard sa pripravuje na zoskok MOH Vanguard sa pripravuje na zoskok MOH Vanguard sa pripravuje na zoskok MOH Vanguard sa pripravuje na zoskok MOH Vanguard sa pripravuje na zoskok MOH Vanguard sa pripravuje na zoskok MOH Vanguard sa pripravuje na zoskok MOH Vanguard sa pripravuje na zoskok MOH Vanguard sa pripravuje na zoskok
Páči sa mi!






na
Wii
PS2

Vývoj: EA / EA LA
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 26. marec 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19598)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk